Stiri Liga I Masculin

BC Time pierde în fața CSU Galați

Costin Marinescu

Costin Marinescu
12.10.2013

BC Time București a pierdut cu 98 - 108 (30-27, 29-25, 18-31, 21-25) partida cu CSU Galați din cadrul etapei a II-a din Seria 3, Faza I a Ligii 1 masculin.

Partida a fost una echilibrată până aproape de final. BC Time a condus la pauză cu 59 - 52 grație a 9 reușite de la mare distanță din 16 încercări și a 22 puncte reușite de Mihai Nuță, dar  a trebuit să se recunoască învinsă de o formație mult mai experimentată care a dominat jocul de sub panou.

Galațiul a recuperat 61 de mingi, față de 38 ale bucureștenilor, 26 de recuperări fiind reușite chiar de sub panoul advers. Bogdan Golat a reușit 21 de recuperări, iar Bogdan Bălănică, 9. Cei doi au fost și cei mai buni marcatori ai oaspeților, cu 29, respectiv 23 puncte. Cristian Pricop a contribuit cu 20 puncte, iar Alin Olaru cu 12 puncte și 9 pase decisive. Bogdan Amăriucăi, sportiv transferat în acest an la formația din orașul de la malul Dunării a fost la un pas de double double, cu 10 puncte și 9 recuperări.

Mihai Nuță a fost principalul marcator al gazdelor. Conducătorul de joc bucureștean a terminat cu 33 puncte la care a adăugat 6 recuperări și tot atâtea pase decisive. Raul Olaru a marcat 23 puncte, a recuperat 7 mingi și a distribuit 5 pase decisive, iar Roșu Alin Florin a înscris 5 puncte.

În urma acestui rezultat ambele echipe au câte o victorie și o înfrângere în clasament.

Etapa următoare BC Time va întâlni pe Amicii Pitești, în timp ce Galațiul va juca pe propriul teren cu BCM 2 Pitești.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gilu :

    csbaschet time-csu galati
    ultimul marcator la cs baschet time a fost rosu florin cu 15p nu rosu alin cum s-a scris in cronica

    cu 10 ani în urmă (12.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!