Stiri Liga I Masculin

BCM 2 Pitești rupe tiparul Seriei C

Costin Marinescu

Costin Marinescu
03.12.2013

BCM U 2 Pitești a învins cu 93 - 68 (23-18, 28-15, 11-21, 31-14) pe CSU Galați într-o partidă din cadrul etapei a 10-a a Ligii 1 masculin. Este prima victorie a unei echipe de pe locurile 3-7 în fața primelor două clasate în Seria C.

Vlad Corpodean a fost principalul marcator al gazdelor, cu 24 puncte. El a marcat 10/13 aruncări de 2 puncte și a adăugat 7 recuperări pentru un indice de eficiență de 26.  

Iulian Corneanu a terminat în double double, cu 22 puncte și 10 recuperări, pentru 27 unități de eficiență. Vlad Dogaru a avut 13 puncte, 5 recuperări și 7 pase decisive, iar Lucian Chirof 16 puncte și 6 mingi prinse la panou.

Pentru Galați, Bogdan Golat a reușit 19 puncte și 24 recuperări, dintre care 14 ofensive. Bogdan Bălănică a fost la rându-i în double double, cu 14 puncte și 10 recuperări, iar Olariu și Pricop au terminat cu 11, respectiv 10 puncte.

În urma acestui rezultat, BCM U 2 Pitești obține a treia victorie în acest sezon, în timp ce CSU Galați pierde al treilea meci.

Etapa următoare, miercuri, 4 decembrie, ambele echipe vor juca cu concitadinele de la Amicii, respectiv Phoenix.

O galerie foto de la meci puteti accesa AICI.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!