Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

BCM U Pitești are parte de o misiune ușoară la Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
03.03.2015

Liga Națională

Etapa XXII

Sala Sporturilor "Horia Demian"

0-20 Fișa meciului 11-8

BCM U Pitești se bucură de o deplasare facilă în etapa cu numărul XXII. Gruparea argeșeană sosește pe malul Someșului, pentru a da piept cu Universitatea Cluj-Napoca.

Totalizând 11 victorii și 8 eșecuri, baschetbaliștii lui Hristu Șapera ocupă poziția 6 în clasamentul Ligii Naționale. Aceștia vin după o înfrângere suferită acum o săptămână și jumătate, la Timișoara. „Leii din Banat” s-au impus cu scorul de 88-79, într-o partidă în care formația Piteștiului a adus critici la adresa arbitrajului. Referitor la ce s-a întâmplat pe parchet, trecem în revistă faptul că Ronald Ross a făcut un nou meci mare. Fundașul american a izbutit 28 de puncte, 10 recuperări și 4 assist-uri.

De cealaltă parte, locul Universității nu reprezintă vreo surpriză. Trupa lui Flavius Lăpuște a acumulat 20 de rezultate negative, din tot atâtea posibile. Totuși, trebuie spus că „studenții”  au oferit o replică dârză Craiovei, în jocul precedent. Oltenii au câștigat totuși partida cu 67-59.

Întorcându-ne la duelul dintre Pitești și Universitatea, acesta este va avea loc la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Fluierul de start se va da la ora 17:00.

*Foto: Facebook BCM U Pitești

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    meci
    Bafta! Trebuie sa tratam serios jocul, nu este un meci castigat dinainte.

    cu 9 ani în urmă (03.03.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Victorie
    Castigam si practic ne asiguram locul in PO. Bafta multa!

    cu 9 ani în urmă (03.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!