Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 30:00
Puncte 38
Pase decisive 2
Recuperari 18
Eficienta 45
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Bogdan Penciu și Cristi Popa se alătură lui Rapid București

Bogdan Penciu și Cristi Popa se alătură lui Rapid București

Rapid București a efectuat două transferuri. Bogdan Penciu și Cristi Popa se vor alătura grupării din Grant pentru sezonul 2021/2022.

Bogdan Penciu are 20 de ani, măsoară 2.03 metri și este un jucător de poziția 4. Seoznul 2020/2021 l-a împărțit între Dinamo București și CSU Știința București. El a avut medii statistice de 11.1 puncte, 4.9 recuperări și 1.0 pase decisive în 13 meciuri jucate în liga secundă. Bogdan Penciu este orginar din Timișoara iar pentru echipa din orașul natal a debutat în LNBM.

Cristi Popa are 23 de ani și tocmai a ieșit de sub incidența regulii U23. Eu sosește din Italia de la Sambenedettese Basket. El a mai evoluat la CSM Focșani, echipă pentru care a bifat 40 de prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin între 2018 și 2020.

Din lotul Rapidului mai fac parte Erik Copes, Vasile Odagiu, Mikey Hope, Jordan Swopshire, Wilhelm Brosser, Jadon Cohee, Luca Vasile, Alexandru Varga, Laurențiu Dumitrescu, Mădălin Potcoavă și Baris Aktas.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!