Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Buster Perkins: „Echipa noastră a muncit mult în această săptămână”

Paul Olar

Paul Olar
20.02.2015

Fără rezultat pozitiv în actuala stagiune, Universitatea Cluj-Napoca dă piept sâmbătă, 21 februarie, cu Gaz Metan Mediaș. Încleștarea este programată la ora 17:00 și clujenii, în frunte cu Buster Perkins (foto nr 22), afirmă că sunt bine pregătit.

Americanul a vorbit pentru Total Baschet despre încleștarea cu medieșenii, spunând că își pune speranțele într-o defensivă sufocantă, care să încurce adversarii.

„Echipa noastră a muncit mult în această săptămână. Ne-am axat pe recăpătarea concentrării, respectiv crearea unei chimii între jucători. Știm că Gaz Metan Mediaș este o echipă solidă, foarte disciplinată. Sperăm totuși să îi oprim prin apărare, în special la acțiunile de pe urma cărora primim puncte ușor.”

Foto: Răzvan Păsărică/www.sportpictures.eu

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    recapatarea concentrarii?
    ...dar cand ati fost concentrati, mama draga?aveti 0 victorii si 7 straini.cei mai slabi jucatori (excepti Burell) si conducatori megaincompetenti...daca jucau romanii tot la fel era, doar ca n-ati fi cheltuit o groaza d bani p strainii astia d 2 lei , plus ca jucatorii romani ar fi avut sansa sa progreseze un pic..desfintati-va!cheltuiti banii degeaba, chiar fara rost...

    cu 9 ani în urmă (20.02.2015) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    adevarat!
    Din pacate ai dreptate s-a infiintat o sectie care i-a din banii altor sectii,unde s-ar fi putut face performanta dar, tovarasul vasu sa traiasca!BANI ARUNCATI!

    cu 9 ani în urmă (21.02.2015) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Perkins
    Asta este SCHIOPUL care etapa trecuta in peste 20 min nu a marcat, o/7 si a recuperat 3 mingi facand 2 To. Ce jucator e asta ? Ii ma cerem si parerea in legatura cu echipa si cu atmosfera....

    cu 9 ani în urmă (21.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!