Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Care este echipa ideală a etapei a șasea din Liga 1

Care este echipa ideală a etapei a șasea din Liga 1

Runda cu numărul șase în Liga 1 la baschet masculin a adus mai multe prestații individuale foarte bune, trei jucători având peste 30 index la eficiență în acest interval de timp. Runda a adus patru victorii pentru gazde și două pentru formațiile oaspete, în ambele grupe ale campionatului rămânând formații fără eșec până în prezent.

MVP-ul etapei este Tamas Bodo, jucătorul lui CSȘ VSK Gheorgheni reușind un monster game pe terenul lui Ralph Brașov într-un meci pe care harghitenii l-au pierdut. Bodo a ieșit în evidență cu 20 de puncte, 19 recuperări, 6 intercepții și 6 capace pentru un index al eficienței de 38 de unități, cel mai mare în toată etapa. El a avut 8/14 din acțiune și 3/7 de la linia liberelor, fiind de fiecare dată principalul marcator al echipei sale în acest sezon.

În echipa ideală se regăsesc și următorii jucători:

Sergiu Souca (Ralph Brașov)

În meciul dintre Ralph Brașov și CSȘ VSK Gheorgheni s-a putut nota o altă prestație excelentă, Sergiu Souca reușind să termine cu 23 de puncte, 17 recuperări, 4 intercerpții, 3 capcace și 3 assist-uri pentru 34 index al eficienței. Jucătorul brașovenilor a terminat cu 8/17 din acțiune și 7/8 de la libere.

Souca este la al treilea double-double în acest sezon, cu ocazia acestui duel trecându-și în cont însă cel mai bun indice la eficiență de până acum în 2022/2023.

Mihnea Brie (CS Universitatea Cluj-Napoca)

Liderul Universității Cluj în succesul de pe terenul lui CSM CSU Oradea 2, Mihnea Brie a avut al doilea index al eficienței în toată etapa (35 de unități), el ajutându-și echipa cu 22 de puncte, 12 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții. La nivelul aruncărilor din acțiune a stat cu 9/12, o singură încercare fiind de la distanță, iar la linia de fault a încheiat cu 4/6.

Double-double-ul de la Oradea a fost al treilea consecutiv pentru Brie în campionat, el fiind la cel mai bun meci în acest sezon.

Toni Rotaru (CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea)

Cea mai bună prestație stagională pentru Rotaru cu ocazia duelului cu fosta echipă. El a avut 23 de puncte, 11 recuperări și 5 assist-uri în succesul vâlcenilor contra lui BC CSU Sibiu 2, totul pentru un index al eficienței de 24 de unități.

Toni a fost la un punct distanță să-și egaleze recordul din Liga 1, în acest meci având 8/21 din acțiune și 5/6 la libere.

Wilhelm Brosser (Laguna București 2)

Primul meci pentru Brosser în acest sezon al Ligii 1 s-a încheiat cu 22 de puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive și 2 capace, el fiind liderul Lagunei București 2 în duelul cu CS Agronomia. Principalul marcator al „rechinilor” a avut 24 index al eficienței cu această ocazie.

Procentajul a fost asemăntor atât la două, cât și la trei puncte, Brosser terminând cu 6/12 din acțiune și 7/12 la linia de fault.

*foto: captură YouTube FRB TV

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!