Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Carmin Popa: „Încet începem să devenim o echipă”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
04.04.2014

CS ”U” Cluj întâlnește sâmbătă, 5 aprilie, pe teren propriu, formația BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, într-un meci din cadrul etapei a 8-a fazei secunde din Liga I. Startul partidei se va da la ora 14.30. Carmin Popa, antrenorul alb-negrilor, a prefațat pentru Total Baschet duelul cu formația din Miercurea Ciuc.

„În ultimele jocuri exprimarea echipei a crescut foarte mult. Încet începem să devenim o echipă, ceea ce înseamnă mult pt viitor. Mă aștept așadar la un meci strâns, în care va câștiga echipa care se apăra mai bine și care nu face atât de multe greșeli.Trebuie să câștigăm încă 3 meciuri din 5 câte au mai rămas pentru a trece mai departe la turneul semifinal”, a spus Popa. 

Înaintea confruntării cu Miercurea Ciuc, baschetbaliștii de la ”U” Cluj se regăsesc pe poziția a 3-a în Seria II din Liga I, având 11 puncte acumulate și un bilanț de 4 victorii și 3 înfrângeri. De cealaltă parte, harghitenii sunt pe 2, la egalite de puncte cu ocupanta primului loc, CSU Asesoft Kaproni Ploiești, ambele cu 12 puncte strânse și un record de 5 meciuri câștigate și 2 pierdute. 

În prima jumătate a fazei secunde, ”U” Cluj și Miercurea Ciuc s-au întâlnit de două ori, acestea împărțindu-și victoriile. „Studenții” s-au impus la Cluj-Napoca cu 65-62, în timp ce jucătorii de la BC Perla Harghitei au câștigat în propriul fief cu 84-76. 

*Foto: Dan Bodea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!