Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Carmin Popa: „Vrem să producem surpriza la turneul final”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.12.2013

   

Tehnicianul formației Universitatea Cluj, Carmin Popa, a vorbit pentru TotalBaschet despre parcursul echipei sale în primele 10 partide din Liga I și despre șansele de promovare în Liga Națională de Baschet Masculin. 

Cum caracterizezi evoluția elevilor tăi după partidele disputate în prima fază a Ligii I?

În mare parte sunt mulțumit de jocul echpei, însă, sunt conștient că trebuie să perfecționăm lacunele pe care le avem. De altfel, până la reînceperea campionatului pe aceste probleme trebuie să ne axăm.

După rezultatele obtinute până în prezent, luați în calcul varianta promovării în Liga Națională?

După cum am mai spus, vrem să câștigăm fiecare meci în parte. Ne dorim să ajungem la turneul final, acolo unde poate vom reuși să producem surpriza și să promovăm pe prima scenă a baschetului românesc. 

De ce crezi că mai are nevoie echipa ta pentru a se lupta cu adevărat la promovare? 

Suntem la început de drum. De aceea din mers, încercăm să facem ca totul să funcționeze bine, de la partea managerială până la toate problemele ivite, ce țin de echipă. Avem multe probleme care se rezolvă încet-încet.

Ce urmează acum pentru ”U” Cluj?

În primul rând, o binemeritată pauză de sărbători. Apoi, pregătirea o vom relua, începând cu data de 12 ianuare, la Cluj, unde ne vom antrena pâna la startul campionatului. De asemenea, vom avea și câteva partide amicale.

_________

Baschetbaliștii de la ”U” Cluj au terminat pe locul al 2-lea în Seria din Liga I, cu 18 puncte acumulate, având un bilanț de 8 victorii și 2 înfrângeri.

*Foto: Dan Bodea

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe un spectator :

    nu mai comentati liga1 ?
    ce se intampla? nu se mai scrie nici un comentariu despre seriile A si B.rezultate,declaratii .nu mai aveti corespondenti?

    cu 10 ani în urmă (19.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe un spectator :

    liga 1
    rectific seriile BsiC

    cu 10 ani în urmă (19.12.2013) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    marinescu
    Cel care ne tinea la curent cu Liga I si mai ales se ocupa de campionatele de juniori era Costin Marinescu care nu mai lucreaza la acest site. Nici Adrian Micinic nu mai semneaza nimic din decembrie. Rezultatele se vad. In afara de prima liga , totul sufera : Liga I, rubrica de juniori nu mai exista, editoriale, exclusiv, analize- subtiri. Asta e....

    cu 10 ani în urmă (12.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!