Stiri Liga I Masculin

Cătălin Burlacu și-a făcut debutul în postura de comisar

Cătălin Burlacu și-a făcut debutul în postura de comisar

La finalul acestei săptămâni se desfășoară la Târgu Mureș turneul final al Ligii I, la finalul căruia se stabilesc echipele care promovează în Liga Națională de Baschet Masculin – sezonul 2022/2023.

Partida a 2-a din prima zi, cea dintre CSM Târgu Mureș și BC CSU 2 Sibiu, a adus un debut în rândul oficialilor. Cătălin Burlacu a fost pentru prima dată comisar la un joc oficial de baschet din România.

Cu Burlacu pentru prima dată în postura de comisar, CSM Târgu Mureș a reușit să treacă clar de BC CSU 2 Sibiu, chiar dacă startul de meci le-a aparținut oaspeților.

Cătălin Burlacu a fost în cursa pentru președinția Federația Române de Baschet, de unde s-a retras pentru a se alătura echipei lui Carmen Tocală, care ulterior a fost aleasă în fruntea for-ului de la București. Fostul internațional român a fost numit manager al FRB.

După ce și-a încheiat cariera de baschetbalist, Burlacu a fost antrenorul Stelei pentru două sezoane. Ca jucător, Cătălin Burlacu a evoluat la Politehnica Iași, West Petrom Arad, SCM U Craiova și CSU Asesoft Ploiești, în România, la Avellino, în Italia, la Kalev Cramo, în Estonia și la Brandt Hagen, în Germania. Fostul component al naționalei României a obținut numeroase titluri naționale, cele mai multe la Ploiești, dar are în palmares și Cupa Italiei.

*foto: Valentin Todea/Baschet.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • YMCA fanb :

    Pampers
    Foarte bun jucator nimic de zis

    Doar in România
    A aparut ca antrenor in LNBM sărind etapele normale
    Manager fără nicio calificare
    Și hop acum si-a mai adăugat si comisariatul in cv.

    Vrem o țară ca afară...

    Dar cum e sa devii antrenor in LNBM peste noapte

    cu 1 an în urmă (04.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!