Stiri Liga I Masculin

Christos Ciriperu este al 4-lea jucător care își prelungește contractul cu CS Vâlcea

Christos Ciriperu este al 4-lea jucător care își prelungește contractul cu CS Vâlcea

În cursul acestei dimineți, CS Vâlcea 1924 a anunțat un nou jucător care a ales să rămână în lotul pregătit de Hristu Șapera. Este vorba de Christos Stephanos Ciriperu, un baschetbalist autohton care s-a format în Grecia și care a ajuns la Vâlcea la începutul anului.

Acesta a jucat în 15 partide pentru CS Vâlcea, având medii de 7.6 puncte, 2.5 recuperări, 1.3 pase decisive și 1.1 intercepții. Ciriperu a avut procentaje de 50% la aruncările de două puncte, 38.8% la aruncările de trei puncte și 33.3% la aruncările libere.

Christos Ciriperu este născut în 26 aprilie 2003, are 1.90 metri și evoluează pe pozițiile 3, 4. Originar din Vâlcea, acesta a crescut în Grecia și în acest an s-a întors în România, contribuind la promovarea „Lupilor negri” în Liga Națională.

Pe lângă Ciriperu, Toni Rotaru, Nicolae Ciucă și Alexandru Burlacu și-au prelungit contractele cu CS Vâlcea. De asemenea, aceștia au efectuat următoarele transferuri: Modibo Diaby, Radu Vîrnă, Vladislav Solopa și Peter Olisemeka.

*foto: Facebook – CS Vâlcea 1924

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!