Stiri Liga I Masculin

Ciprian Țelinoiu: „Am încredere în colegii mei, vom încerca să demonstrăm că suntem o echipă puternică”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
16.10.2015

Nou promovata Phoenix Galați are un început de sezon infernal. După ce a pierdut primele două partide cu Energia Tg. Jiu, scor 72-82 și cu BCM U Pitești, scor 88-100, echipa antrenată de Florin Nini și Bogdan Bălănică va întâlni Steaua, în sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul din București, sâmbătă, de la ora 19.00.

„Ne aflăm în fața unui meci greu, cu o echipă experimentată și cu ambiții mari în campionat însă noi nu ne vom lăsa intimidați și vom trata acest meci ca oricare altul în care avem șanse de câștig. Am încredere în colegii mei și în antrenor că vom face un meci bun și vom încerca să demonstrăm că suntem o echipă puternică”, a declarat pentru Total Baschet, jucătorul gălățean, Ciprian Țelinoiu.

Foto: Facebook Ciprian Țelinoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!