Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Claudiu Trînca: „Au fost şi s-ar putea să mai fie schimbări"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.02.2015

Noi probleme la Universitatea Cluj-Napoca. Formaţia recent promovată în prima ligă a rămas fără unul dintre jucătorii de bază, Kamren Belin, dar şi fără antrenor principal. Carmin Popa a decis să-şi prezinte demisia de la cârma clubului clujean, partida de la Târgu Jiu fiind ultima în care tehnicianul s-a aflat pe banca tehnică a Universităţii.

Într-un comunicat de presă remis site-ului nostru, Claudiu Trîncă a oficializat despărţirea de Popa Carmin. Preşedintele secţiei de baschet a Universităţii a mai adăugat că s-ar mai putea concretiza şi alte schimbări datorită unor dificultăţi financiare. Trîncă ia în calcul şi varianta Ligii 1, situaţie în care clubul va fi în continuare susţinut de un nou sponsor.

Îi mulţumim lui Popa Carmin pentru tot efortul depus în cadrul secţiei de baschet masculin al “U” Cluj în decursul unui an şi jumătate. Sunt momente în viaţa când alegem soluţii şi “drumuri” care pot fi bune sau nu. El a ales în acest moment să îşi continue munca în baschet dar nu alături de noi şi sper din tot sufletul să îi reuşească oriunde ar fi. În ultimul timp datorită dificultăţilor întâmpinate la nivel financiar şi al altor factori care ţin sau nu ţin de structura internă au fost şi s-ar putea să mai fie schimbări. Timpul, dificultăţile, succesele crează şi clădesc caractere şi  totodată le triază. Atât timp cât sunt şi voi fi la cârma acestei echipe voi încerca să păstrez un echilibru şi să aducem performanţă care până acum in LNBM nu a fost. Cauza nu este antrenorul sau jucătorii ci pur şi simplu nivelul valoric şi financiar al campionatului LNBM în comparaţie cu Liga 1. Ne dorim însă o continuitate şi vom face toate eforturile de a duce această echipă mai departe în LNBM şi luăm în calcul si varianta Ligii 1. Până în ultima etapă vom lupta pe teren pentru un baschet de calitate cu echipe cu un istoric de minimum 4 ani în LNBM. Trei echipe care ar fi putut fi contracandidatele noastre pentru lupta de rămânere în ligă sau retras din competiţie din motive financiare, fiind singurii care am acceptat acest “challenge”. În toată această perioadă am primit susţinerea clubului şi din luna ianuarie am deschis porţile unui parteneriat de lungă durată cu unul din sponsorii noştri care include ambele variante de rămânere în LNBM sau Liga 1 pe care îl vom face oficial în zilele următoare odată cu noua structură tehnică si noul jucator Braxton Dupree. Vă mulţumim că ne-aţi fost şi ne sunteţi alâturi cu toate că drumul nostru de până acum nu va oferit bucuria unei victorii!

Cel mai probabil interimatul va fi asigurat de către antrenorul jucător Mihai Racoviţan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!