Stiri Liga I Masculin

Constantin "Titi" Mircea se desparte de CSU Ploieşti

Robert Anastasiu

Robert Anastasiu
17.04.2014

Printr-un comunicat de presă, CSU Asesoft Kaproni Ploieşti a anunţat că nu va face deplasarea la Cluj-Napoca pentru a susţine jocul oficial din Liga I cu gruparea Universitatea din localitate. Motivele invocate de prahoveni au fost legate de problemele medicale din sânul lotului care le dau mari bătăi de cap.

Antrenorul principal al formaţiei satelit, Constantin "Titi" Mircea a contestat decizia conducerii clubului printr-un mesaj publicat pe o cunoscută reţea de socializare. Tehnicianul a afirmat că nu i se pare normal ca băieţii să nu se prezinte la Cluj-Napoca.

Cu alte cuvinte conducerea clubului ploiestean reprezentata prin Georgescu Ionut considera ca aceasta deplasare produce cheltuieli nejustificate.

In opinia mea, baietii echipei din Ploiesti invata, incep sa castige, si cand e mai important pentru ei nu se prezinta la un meci oficial. Astfel, daca obiectivul propus - acela de a creste proprii jucatori - nu justifica cheltuieli de deplasare, trebuie schimbat obiectivul. Sau macar varsta la care jucatorii sa promoveze in prima liga sa fie schimbata din "20 de ani" in "30 de ani" -
a afirmat tehnicianul.

În urma acestui mesaj, conducerea clubului prahovean a decis încheierea colaborării cu Constantin "Titi" Mircea.

Este evidentă situaţia. Sunt două feţe ale monedei şi dacă le vezi pe amândouă începi să te apropii de adevăr. Nu pot sta liniştit când ştiu că echipa mare nu are mâine program şi că tinerii nu se prezintă la un joc oficial, prezenţă la care au dreptul, de care au nevoie şi pentru care au muncit. Consider că minimul necesar pentru a putea spera la performanţă este prezenţa la competiţie. Este similar cu situaţia unui examen la facultate: prima condiţie pentru promovare este să te prezinţi. Nu cred că am fost absurd menţionând că tinerii sunt privaţi şi de acest minim necesar. În urma acestei poziţii a mea, clubul a decis să încheiem colaborarea. Este o situaţie de fapt cu care mă conformez.

Sper că acum băieţii ştiu că au drepturi şi să continue cu încredere pe drumul pe care au început. Sunt băieţi foarte buni, cu reale posibilitaţi şi cea mai mare problemă a lor era, şi sper să fiu corect când spun "era", încrederea.

Interesul meu nu stă în atingerea imaginii clubului sau a vreunui reprezentant, ci în a face tot ceea ce putem pentru susţinerea talentelor autohtone. - a declarat tehnicianul într-un mesaj adresat site-ului nostru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!