Stiri Liga I Masculin

CS Vâlcea 1924 a legitimat încă un jucător tânăr

CS Vâlcea 1924 a legitimat încă un jucător tânăr

CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea a anunțat duminică, 16 iulie, transferul unui nou jucător tânăr, fiind vorba despre Adrian Șandor, care sosește de la CSM Oradea.

Baschetbalistul în vârstă de 16 ani a debutat în Liga 1 în stagiunea 2022/2023 și a ajutat echipa secundă a „Leilor Roșii” cu medii de 4.8 puncte, 3.9 recuperări, 0.8 pase decisive, respectiv 0.7 intercepții în 14 partide. În două rânduri a fost în double figures, iar în cel mai recent caz a încheiat chiar în double-double (10 puncte + 10 recuperări vs. CNAV Eagles București).

Noul jucător al formației din Zăvoi a prins partide și în Campionatul Național U19, unde a adunat 4.0 puncte, 3.5 recuperări, 2.0 pase decisive și 2.0 capace în 22 de minute pe meci.

Adrian Șandor face parte din lotul lărgit al României U16, selecționată aflată în pregătiri pentru Europeanul dedicat acelei generații ce va avea loc la Pitești între 4 și 13 august. Alături de tânărul sportiv crescut la LPS Bihorul CSM Oradea, în lot se regăsesc și alți trei tineri transferați în această vară la Râmnicu Vâlcea, Raul Hurdubelea, Gabriel Radu și Dragoș Constantinescu.

CS Vâlcea 1924 s-a înțeles până în prezent, pe lângă juniorii menționați, cu Modibo Diaby, Radu Vîrnă, Vladislav Solopa și Peter Olisemeka. Și-au prelungit contractele Toni Rotaru, Nicolae Ciucă și Alexandru Burlacu, toți aflați în lotul cu care trupa din Zăvoi a promovat din Liga 1.

*foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!