Stiri Liga I Masculin

CS Vâlcea și Laguna Sharks se întâlnesc în premieră în LNBM

CS Vâlcea și Laguna Sharks se întâlnesc în premieră în LNBM

CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea deschide faza secundă a Ligii Naționale de Baschet Masculin în fața unui adversar peste care nu a dat niciodată. Duelul dintre vâlceni și Laguna Sharks București va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, și va conta pentru prima rundă din grupa 11-18.

„Lupii Negri” au putut să bifeze trei victorii succesive spre finalul Conferinței B în fața unor formații care vor continua sezonul la rândul lor în grupa 11-18. Astfel, jucătorii pregătiți de Hristu Șapera au intrat în partea secundă a stagiunii cu un bilanț de 3 victorii și 3 înfrângeri, asemenea lui CSM Petrolul Ploiești, cele două formații fiind pe locurile 4-5 în noul clasament.

Laguna a încheiat Conferința A cu înfrângeri pe linie și va începe grupa 11-18 cu 0-6 bilanț, fiind ultima în ierarhie. „Rechinii” n-au reușit să obțină un rezultat pozitiv în Liga Națională de la seria cu CSA Steaua, din sezonul trecut, când și-au asigurat menținerea în primul eșalon.

Vâlcea și Laguna vor fi adversare în premieră la nivel de seniori. Pe lângă rezultatele din faza inaugurală a campionatului și parcursul de acasă ține cu gruparea din Zăvoi, aceasta având multiple prestații solide în fața fanilor.

La un singur capitol statistic stă mai bine Laguna, și anume la procentajul liberelor precise (67 - 59%). Toate celelalte date sunt de partea vâlcenilor. „Lupii Negri” au ieșit în evidență în prima fază a Ligii Naționale în cazul recuperărilor ofensive, media de 12.9 fiind a doua cea mai bună. Stephaun Branch (17.4 puncte) și Thomas Smallwood (14.1 puncte) sunt principalii realizatori din cele două tabere.

Întâlnirea din Sala Traian va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 18.00 și va putea fi urmărită pe FRB TV.

*foto: PinPhoto

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!