Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

CS West Olympia Phoenix Arad îşi va prezenta oficial lotul duminică

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.11.2011

Debutul Diviziei B masculine de baschet este foarte aproape, iar echipele încearcă să lege, pe ultima sută de metrii, cât mai bine relaţiile de joc. În aceeaşi postură se află şi CS West Olympia Phoenix Arad, formaţie recent înfiinţată în a doua scenă a baschetului masculin.

În ultimele săptămâni aceasta a susţinut mai multe amicale atât în ţară cât şi în Ungaria. Într-o confruntare cu Eternet Hodvasarhely, arădenii au cedat cu scorul de 64-101, iar cu BC Timba Timişoara diferenţa a fost de 32 de puncte, 57-89, în favoarea bănăţenilor. Însă arădenii au evoluat în sfertul patru cu "o garnitură mai tânărăm juniori de 16,17 şi 18 ani", aşa cum afirmă antrenorul Pteancu Laszlo Alexandru.

De asemenea duminică, cu începere de la orele 18:00 la Sala de Sport a Liceului "Dimitrie Ţichindeal'' - (fostul - "Pedagogic'') va avea loc un meci în care se va prezenta oficial lotul echipei arădene.

Duminică, 06.11.2011, la ora 18.00, la Sala de Sport a Liceului "Dimitrie Ţichindeal'' - (fostul - "Pedagogic''), avem cu toţii o sansă !
Într-o dispută amicală cu selecţionata similară de div. B, din Ungaria, respectiv, Bekes, aşteptăm, suflarea iubitoare de baschet, sport, din Arad şi nu, numai, să fie alături de noi, în acest meci festiv, de prezentare a echipei noastre !
Aşa, precum Clujul, Tg. Mureşul, Oradea, chiar şi Dinamo, au renăscut din propria cenuşă, la baschet masculin, în ultimii ani, la fel de mult, am încredere că şi la Arad, este posibil ! - ne-a declarat Pteancu.

Astăzi, o pot spune, cu responsabilitatea, unui fost jucător, al unei generaţii de excepţie: Tony Alexe, Ghiţă Mureşan, Bruno Rosnafschi, Marcel Ţenter, Mişu Sinevici, Horică Păun, Titi Popa, Miţă Corui, Ovidiu Scobai, Taksi Torday, şi atâţia alţi colegi, printre care şi subsemnatul, Laczi - Pteancu Laszlo Alexandru, ce am adus glorie ţării, că aici, la Arad, voi face tot ceea ce este posibil, ca baschetul, arădean, acel baschet masculin, precum pe vremuri, când se juca baschetul pe zgură, ori pe bitum, în "bascheţi'' "chinezeşti'' pur, să renască ! Nu din vechituri, ci din AMBIŢIE şi MODERNITATE ! - a încheiat acelaşi tehnician al formaţiei arădene.

Primul meci în Divizia B va avea loc pe 12 noiembrie atunci când CS West Olympia Phoenix Arad va întâlni pe CSM 2 Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!