Stiri Liga I Masculin

CSM Focșani câstigă partida tur din prima rundă a Cupei României

CSM Focșani câstigă partida tur din prima rundă a Cupei României

CSM Focșani câstigă partida tur din prima rundă a Cupei României. Gazdele au dispus de CSM Târgu Jiu cu scorul de 71 la 57 (17-15, 18-13, 14-19, 22-10).

Partida a mers cap la cap până în sfertul decisiv, când focșănenii s-au desprins datorită celor patru reușite de la distanță semnate de Mitchell(X2), Cornelius și Antonescu. În primele trei sferturi echipa din Focșani a stat foarte prost la acest capitol, cu un procentaj de doar 18%.

Cătălin Petrișor a fost principalul creator pentru CSM Focșani, acesta a terminat cu 9 puncte și 9 pase decisive (din totalul de 12 al echipei!). Conducătorul de joc a fost și cel mai faultat jucător de pe teren, acesta a fost oprit neregulamentar de 6 ori. 

Cel mai bun marcator al partidei a fost Akim Mitchell cu 22 de puncte, acesta a strâns și 11 recuperări pentru un indice de 27 la capitolul eficiență. Jabari Craig a terminat partida cu 20 de puncte și 9 recuperări, americanul a strâns 5 greșeli personale și a fost eliminat de pe teren după 29 de minute de joc.

De la CSM Târgu Jiu s-a remarcat Andrei Gheorghe cu 17 puncte și 5 recuperări pentru un indice la eficiență de 19 unități. Jovan Djurasovic a terminat partida în double-double cu 10 puncte și 12 recuperări, iar Alin Borșa a reușit 9 puncte, 11 recuperări, dar și 5 mingi pierdute.

Așadar, gorjenii trebuie să remonteze un deficit de 14 puncte pentru a trece în faza următoare. Meciul retur este programat la Târgu Jiu pe data de 9 octombrie, ora urmează să fie anunțată ulterior.

*foto: Facebook Clubul de Baschet CSM 2007 LPS Focșani

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!