Stiri Liga I Masculin

CSM Galați caută a opta victorie stagională în Liga Națională

CSM Galați caută a opta victorie stagională în Liga Națională

CSM Galați primește vizita ultimei clasate din Conferința B a Ligii Naționale de Baschet Masculin, disputa cu Laguna Sharks București urmând să se joace sâmbătă, 14 ianuarie, și o să conteze pentru runda cu numărul 15.

Dunărenii au debutat cu dreptul în 2023 și au câștigat cu 86 la 67 contra lui CSM Focșani, în ceea ce a fost a cincea partidă la rând pe teren propriu. CSM Galați are până la finalul primei faze a campionatului încă două dispute acasă, pe lângă Laguna București urmând să primească vizita vicecampioanei CSO Voluntari.

Laguna a cedat în ambele partide de până acum după trecerea în noul an, 59-82 la Steaua și 71-82 acasă cu CSM Constanța. Punctele primite au fost primele după o pauză de trei etape în care nou-promovata a putut încheia cu sub 80 de puncte încasate.

CSM Galați luptă în continuare pentru calificarea în Top 10 și se află la egalitate în privința numărului de meciuri câștigate cu cei de la Dinamo, CSO Voluntari și CSM Constanța, diferența făcând-o numărul de eșecuri. Dunărenii au în acest sezon un bilanț mai bun în deplasare decât acasă, pe teren propriu fiind cu 3-3, iar departe de casă cu 4-2. Laguna încă nu a câștigat pe teren străin de la promovarea în Liga Națională.

În tur a fost 61-46 pentru CSM Galați, echipa lui Florin Nini limitând-o pe Laguna la 10 puncte marcate în repriza secundă, asta după ce „rechinii” conduceau la pauză cu 36-28. Avea să fie ultimul joc pentru Daniel Nelson pe banca tehnică a bucureștenilor

Gălățenii au o medie de aproape 82 de puncte marcate acasă și nu au pierdut când se aflau în avantaj la pauză sau după cel de-al treilea sfert. La polul opus, Laguna este cu sub 60 de puncte înscrise în deplasare.

Confruntarea dintre CSM Galați și Laguna Sharks București va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 19.30 și o să fie transmisă în direct pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook Baschet Club Laguna Sharks

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!