Stiri Liga I Masculin

CSM Ploiești a reziliat contractele jucătorilor străini, urmează jucătorii români

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.09.2016

CSM Ploiești a anunțat prin intermediul site-ului oficial rezilierea pe cale amiabilă ă înțelegerilor pe care clubul le-a avut cu cei cinci jucători străini. Darius Hargrove, Angel Nunez, Jovan Novak, Kyle Hunt și Mikita Meshcharakou și-au încheiat contractele cu formația prahoveană fără a efectua vreun antrenament.

Tot în același comunicat, CSM Ploiești anunță că rezilierea contractelor jucătorilor autohtoni se va realiza cel târziu mâine (16.09). George Toth, cel care a semnat în această vară la Ploiești, și-a găsit deja echipă și s-a alăturat lui U BT Cluj-Napoca.

CSM Ploiești se destramă chiar înaintea debutului sezonului competițional 2016/2017. Prahovenii ar fi trebuit să joace luni, 19 septembrie, în compania lui Dinamo București în prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Orașul Ploiești va rămâne cel mai probabil pentru încă un sezon fără echipă în Liga Națională de Baschet Masculin. După ce CSU Asesoft Ploiești a câștigat 10 titluri naționale și a dispărut după retragerea principalului finanțator, CSM Ploiești nu a putut prelua ștafeta, chiar dacă a promovat după primul an petrecut în Liga 1.

16 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Incepe iara bataia pe Hargrove...:D

    cu 7 ani în urmă (15.09.2016)
    • U BT Cluj-Napoca doru_aka47:

      Hargrove
      Sper sa ramana in Romania totusi, nu conteaza la ce echipa, doar sa ramana.

      cu 7 ani în urmă (15.09.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Da
      L-as aduce instant la Oradea, se vede acut lipsa unui shooter pur.

      cu 7 ani în urmă (15.09.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe lalftw :

    Se aduna
    S au adunat pacatele la ploiesti, isi merita soarta

    cu 7 ani în urmă (15.09.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    LNB
    11 and counting down...

    cu 7 ani în urmă (15.09.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu csu4ever :

    Ce frumos fara asehoti
    Din cauza scursurilor si infractorilor de ghita si jegobescu nu va duce nimeni lipsa. plus burlacu. nu e nicio pierdere pentru baschetul nostru chiar din contra. Daca se juca de 12 ani cum s-a jucat anul trecut era mult mai evoluat campionatul. Adica DOAR PE TEREN! asa ca mai bine fara voi. si asa ati furat tot ce ati putut cat ati putut. Vine decontul curand si pentru ghita.

    cu 7 ani în urmă (15.09.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Roata se invarte
    Asa va trebuie. V-ati tot laudat cu proiectul vostru suta la suta privat, dar de cand i s-a taiat macaroana lui Ghita, cu licitatiile publice de unde sifona banii "privati," ati ramas de rasul Romaniei. RUSINE! Ramaneti desfiintati ca nu ne va fi dor de voi.

    cu 7 ani în urmă (15.09.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu dorin.mihu :

    mid
    Ce bine ar fi sa-l luam pe Hargrove! Ce ziceți?

    cu 7 ani în urmă (15.09.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Romani ?
    Ce romani mai sunt la Ploiesti ?

    cu 7 ani în urmă (16.09.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      romani
      Aktas si Burlacu

      cu 7 ani în urmă (16.09.2016)
    • tzontzolino:

      aktas
      Aktas cred ca nu intra la romani. E turc-roman, are ca prima cetatenie turca si nu stiu daca se incadreaza. Sincer nici Fraseniuk de la Craiova nu stiu daca se va incadra.

      cu 7 ani în urmă (16.09.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe kidu75 :

    campionat
    Ce se intampla acum in campionat?

    cu 7 ani în urmă (16.09.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschet de calitate :

    ipocrizie
    fara sa supar pe nimeni, vad ca si la doi ani de la retragere ,performanta asesoftului inca mai da fiori frustratilor.Pe clujeni, civilizati prin jaful de la caritas, nu ii intereseaza casele lui cristescu.Pe oradeni, suporterii echipei securitatii nu ii intereseaza datoriile platite din banii romanilor.Pe timisoreni, i a furat vermesan ani de zile si nu au inteles nimic.De medieseni si sibieni nu mai zicem, ca au distrus tara prin resursa umana lansata la apa.asesoft a schimbat mentalitatea in baschet.Daca nu erau ei, probabil ca si acum mai jucau Vinereanu, Branisteanu,etc. Calitatea echipelor s a vazut in cupele europene.La ploiesti e o gasca de tehnocrati care distruge tot-sport,educatie, infrastructura,etc. sa i lasam sa si continue treaba.

    cu 7 ani în urmă (16.09.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Ești PSD-el? Fan Gâdea? Sau fan kkt TV, aka România TV? Normal că a făcut Ghiță performanță cu banii ciorditi din toate contractele IT din statul(degeaba) ăsta

      cu 7 ani în urmă (16.09.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    hahaha
    Da, nu ai cum să superi pe cineva, ești atât de amuzant că nu-mi vine sa cred...

    cu 7 ani în urmă (16.09.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe misub :

    Jegobescu si ai lui asehotui
    S-au spus lucrurilor pe nume. Trebuie doar intarit!
    Trebuie anulate/predate/confiscate cupele cumparate din banii romanilor si STERSE performantele asehotilor.
    Cand echpele din tara se confruntau cu probleme firesti de resurse limitate, la Ploiesti se fura ca in codru si se bateau in piept ce valorosi erau. Da, cu bani furati, dovedit.
    Ori, furtul trebuie pedepsit.
    Astept cu rabdare ca hotul ghita si jegobescu sa plateasca si sa petrec in tihna. Nu i-ar strica si inganfatului Ionut Georgescu o corectie. Cred ca el stia de "masinatiunile" asehotilor.
    In rest, du-te Burlacule si joaca turca in parc. Nu te regreta foarte multa lume ca nu esti pe parchet. Niciodata nu ai fost model pentru nimeni. Doar de prostacrestere si lipsa de educatie. Pioti sa urci cu mandrie in barca jegobescu - ghita - ponta. Acolo ti-e locul.

    cu 7 ani în urmă (16.09.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!