Stiri Liga I Masculin

CSM Ploiești s-a impus în prelungiri cu CSO Voluntari, după ce a recuperat 8 puncte în 50 de secunde

Andreea Vlase

Andreea Vlase
25.11.2017

CSM Ploiești și CSO Voluntari au oferit un meci cu multe schimbări de situație. Gazdele s-au impus cu 88-83 (14-14, 18-13, 15-21, 24-23, 17-12). Ploieștenii au condus la 8, 9 puncte în prima parte, dar oaspeții aveau 8 puncte în față cu 50 de secunde înainte de finalul timpului regulamentar.

Tudor a scos un fault pe o aruncare de la distanță, iar Biasutti a fost sancționat cu tehnic pentru proteste. Burlacu a egalat la 71, de la linia de fault, și a dus meciul în prelungiri. CSM s-a desprins la 8 puncte când mai erau 70 de secunde din joc, iar oaspeții s-au apropiat la 86-83. Pe final a mai înscris doar Tudor, de la linia de fault, iar meciul s-a terminat cu scorul de 88-83.

Cătălin Burlacu a fost coșgheterul partidei cu 26 de puncte. Pentru CSM Ploiești au mai marcat: Tudor 20 de puncte (3x3), Szijarto 13 puncte, Dogaru 11, Topologeanu 7, Dumitru 8 și Carabulea 2 puncte.

Alexandru Vlad a fost cel mai bun marcator de la CSO Voluntari cu 21 de puncte. Pentru oaspeți au mai înscris: Dumitrescu 19 puncte, Șipoș 14, Neguț 12,Burcea 5, Biasutti 5, Paraschiv 4 și Rigu 3 puncte.

Cu acest rezultat CSM Ploiești a revenit pe prima poziție în grupa 2 a Ligii 1 cu 11 puncte, având un bilanț de 5 victorii și o înfrângere. CSO Voluntari are 9 puncte (3 victorii/3 înfrângeri) și ocupă locul trei.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!