Stiri Liga I Masculin

CSM Târgu Mureș închide etapa a doua din Liga 1 cu o victorie categorică

CSM Târgu Mureș închide etapa a doua din Liga 1 cu o victorie categorică

CSM Târgu Mureș s-a impus categoric în fața lui ACS CNAV Eagles București, cu 145-40, în ultimul meci al etapei a doua din Liga 1 la baschet masculin, duelul disputându-se luni (15.11).

Mureșenii au beneficiat de un avantaj de 30 de puncte la capătul primului sfert, pe care l-au adjudecat cu 40-10, după care scorul până la pauză avea să devină 71-20.

Oaspeții au înscris cel mai mult în parțialul al treilea (11 puncte), dar l-au pierdut categoric (42-11), în cele din urmă CSM Târgu Mureș terminând meciul cu 145-40.

Elevii lui George Trif au dominat fiecare capitol statistic, forțându-și adversarii să piardă de 36 de ori posesia și să arunce cu doar 23% din acțiune.

Szabolcs Santa a fost MVP-ul partidei, cu 26 de puncte și 14 recuperări, alături de un indice al eficienței de 44 de unități. Pivotul a fost urmat de David Engi Rosenfeld (19 puncte, 5 assist-uri) respectiv Ioan Borșa (17 puncte, 13 recuperări, 6 pase decisive). Pentru Eagles doar Robert Spoitoru s-a aflat în double figures, cu 12 puncte înscrise.

CSM Târgu Mureș are 2-0 bilanț și este, alături de CSU Știința București, formația care a pus peste 100 de puncte pe tabelă în ambele meciuri de până acum. De partea cealaltă, Eagles București au debutat în sezonul 2021-2022 al Ligii 1 cu ocazia acestui duel.

 

*foto: Facebook CSM Târgu Mureș – Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!