Stiri Liga I Masculin

CSU Asesoft Ploiești nu va mai participa la Cupa „Steaua”

Dan Oancia

Dan Oancia
09.09.2014

CSU Asesoft Ploieşti nu va mai participa la turneul amical organizat de Steaua Bucureşti în perioada 19-21 septembrie, care va avea loc în Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazul” din capitală. Motivul pentru care ploieștenii nu vor putea onora invitația survine în urma unor probleme medicale cu care se confruntă atât căpitanul Cătălin Burlacu, cât și Jonte Flowers sau finalndezul Gerard Lee, care se va alătura echipei în data de 11 septembrie.

Ne pare rău că nu vom putea fi alături de Virgil Stănescu, un jucător emblematic pentru baschetul românesc, în ultimii 15 ani. Din păcate, unele probleme minore apărute în ultimele zile ne-au făcut să luăm această decizie şi să reducem, numărul de partide amicale din presezon, a motivat președintele executiv al Asesoftului, Ionuț Georgescu, neparticiparea la patrulaterul organizat cu ocazia retragerii lui Virgil Stănescu.

Ploieștenii vor juca doar o singură partidă până la debutul în Cupa României de pe 17 septembrie, cea contra echipei Partizan Belgrad, în care își va prezenta lotul de jucători. Asesoft va întâlni în manșa tur a optimilor de finală pe SCM Craiova, joi, 17 septembrie, de la ora 18.

Supercupa României dintre CSU Asesoft și Energia Rovinari, de pe 24 septembrie, se va desfășura în Sala Polivalentă „Dinamo”, din București. Federația Română de Baschet (FRB) a stabilit că cele două echipe nu au nicio restrictive cu privire la numărul de jucători străini pe care-i pot folosi.

CSU Asesoft va participa la un turneu amical în Polonia, la Wroclaw

După partida din Supercupa României, echipa din Ploiești se va deplasa în Polonia, unde va participa la un turneu amical găzduit de Slask Wroclaw în perioada 26-28 septembrie. Alături de echipa gazdă și de Asesoft vor mai participa alte două echipe, ambele prezente pe tabloul principal al Euroligii în sezon viitor: Turow Zgorzelec, campioana Poloniei, respectiv Dinamo Sassari, câtigătoarea Cupei Italiei.

Organizatorii competiției au optat la o formulă mai noncoformistă de desfășurare, fiecare echipă urmând a susține două teste de verificare. Astfel, CSU Asesoft o va întâlni în 28 septembrie pe Turow Zgorzelec, iar o zi mai târziu, pe 29, va da piept cu echipa gazdă, Slask Wroclaw.

Programul turneului din Polonia


1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Târgoviște kama :

    Program
    Meciul din cupa este pe 18 septembfie , nu 17

    cu 9 ani în urmă (09.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!