Stiri Liga I Masculin

CSU Galaţi învinge BC Time

Costin Marinescu

Costin Marinescu
24.11.2013

CSU Galaţi a învins din nou pe BC Time Bucureşti. Gazde ale partidei, gălăţenii s-au impus cu 101 - 83 (29-19, 16-21, 31-25, 25-18) şi păstrează poziţia secundă în Seria C, la egalitate de puncte cu Politehnica Iaşi, dar cu un meci în plus disputat.

Pricop a fost princicapul marcator al Galaţiului, cu 24 puncte (2x3). Golat a înscris 16 puncte, Bălănică 14, iar Olaru 12.

La Time, Nuţă a fost principalul realizator, cu 28 puncte (2x3). Barbu a marcat 17 puncte, iar Prunoiu 14, 12 dintre ele venind în urma unor aruncări de la mare distanţă. Similache a fost al patrulea baschetbalist al bucureştenilor care a marcat în double digit, pivotul oaspeţilor terminând cu 11 puncte.

În urma acestui rezultat, Galaţiul ajunge la a 6-a victorie în clasament, în timp ce Time are un bilanţ de 5 victorii şi 3 înfrângeri.

Etapa următoare ambele echipe au meciuri uşoare. Galaţiul va juca la Piteşti, în timp ce BC Time va întâlni Amicii pe propriul teren.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe un spectator :

    baschetul amenintat
    la galati asa se joaca- cu injuraturi .si amenintari la adresa arbitrilor 'de casa".protagonisti cei doi Pricop tatal si fiul.
    Cred totusi ca CSU NU are nevoie de asa ceva ca sa castige un meci

    cu 10 ani în urmă (25.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!