Stiri Liga I Masculin

CSU Galaţi învinge pe Rapid Bucureşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.11.2012

După înfrângerea de la Iaşi, CSU Galaţi a obţinut prima victorie în Liga I de baschet masculin. Gălăţenii au dispus, pe teren propriu, de Rapid Bucureşti cu scorul de 87-62 (31-17, 23-13, 14-15 respectiv 19-17). Partida a fost controlată în mare parte de către amfitronii care s-au desprins încă din primele minute. Principalii marcatori ai echipei învingătoare au fost Pricop cu 16 puncte, Bălănică cu 13, Golat 12p respectiv Popescu 12p.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru antrenorul Aurel Pricop spune că a fost o confruntare mai strânsă decât o arată scorul. Întrebat care este obiectivul echipei, tehnicianul a replicat că îşi doreşte să ajungă la turneul final, acolo unde CSU Galaţi este o prezenţă obişnuită.

Chiar dacă am bătăt la 25 de puncte, meciul a fost mai echilibrat decât o arată scorul. Obiectivul nostru este să mergem cât mai sus posibil, nu avem unul anume stabilit. Dacă putem, atunci să ajungem la Turneul Final. Nu cred că o echipă merge cu gândul să piardă meciul, toată lumea vrea să câştige. Nu ne gândim că dacă câştigăm 3 meciuri gata, ne oprim, că ne-am îndeplinit obiectivul. Cel mai greu meci este cel care urmează.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!