Stiri Liga I Masculin

CSU Târgu Mureș va juca în Liga 1

CSU Târgu Mureș va juca în Liga 1

Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș va evolua în Liga 1. 

CSU Târgu Mureș este al treilea club care încearcă să ducă tradiția baschetului mai departe în acest oraș, după BC Mureș și CSM Târgu Mureș, proiecte care nu s-au încheiat cu succes. 

Liga 1 se va juca sub formă de turnee și va demara pe data de 27 noiembrie. 

În aceste condiții, pagina oficială de Facebook a CSU Târgu Mureș anunță că va debuta în competiție împotriva echipelor CSU Sibiu și CS Universitatea Cluj-Napoca.

 

📢 𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐬𝐜𝐡𝐞𝐭 𝐂𝐒𝐔 𝐓â𝐫𝐠𝐮 𝐌𝐮𝐫𝐞ș 𝐯𝐚 𝐞𝐯𝐨𝐥𝐮𝐚 î𝐧 𝐋𝐢𝐠𝐚 𝟏 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐞𝐳𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟎/𝟐𝟎𝟐𝟏! Liga 1 de Baschet Masculin...

Posted by Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureş on Wednesday, November 4, 2020

De asemenea, prin același canal de comunicare, se anunță faptul că obiectivul noii echipe din Târgu-Mureș este calificarea la Turneul Final al Ligii 1, competiție ce se va încheia cu meciuri de baraj pentru promovarea în LNBM. 

*foto: facebook Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!