Stiri Liga I Masculin

Cum arată echipa ideală a etapei cu numărul 20

Cum arată echipa ideală a etapei cu numărul 20

Luni, 5 februarie, s-a încheiat etapa a 20-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, a doua rundă din faza secundă a campionatului. Iată care a fost echipa ideală a etapei:

Stephaun Branch (CS Vâlcea 1924)

MVP-ul rundei a fost americanul lui CS Vâlcea, formație care s-a impus cu 118 la 106 pe terenul lui CSM Galați. Branch a adunat 26 de puncte, 8 recuperări, 6 intercepții, 4 pase decisive și un capac, pentru un indice al eficienței de +39.

Acesta a avut 7/8 din interiorul semicercului (88%), 1/2 de la distanță (50%) și 9/12 de la linia de libere (75%).

Vladislav Șolopa (CS Vâlcea 1924)

Din lotul lui Hristu Șapera s-a mai remarcat și Șolopa, care a avut o prestație ofensivă remarcabilă. Baschetbalistul în vârstă de 28 de ani a adunat 30 de puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă în 28 de minute petrecute în teren.

Șolopa a fost fără ratare la nivelul aruncărilor de două puncte (10/10) și a marcat jumătate din încercările de la distanță (3/6 – 50%).

Goran Martinic (CSM Târgu Mureș)

Revenit pentru prima oară pe teren după incidentul din confruntarea cu SCM U Craiova, Martinic a jucat foarte bine, ajutându-și echipa să câștige în fața lui CS Dinamo București: 95-84.

Sportivul muntenegrean a adunat 24 de puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări și 3 intercepții, având un indice al eficienței de +27. Martinic a marcat patru triple, trei coșuri din interiorul semicercului și șase libere.

Cedric Henderson Jr. (CSM Constanța)

Gruparea lui Dan Fleșeriu a impresionat și în al doilea joc din Top 10, izbutind să se impună în fața lui Rapid București, 81-70, la capătul unui meci pe care l-a controlat în permanență. Liderul „marinarilor” a fost Henderson, care s-a remarcat cu 29 de puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție.

Fiul fostului baschetbalist din NBA a terminat cu procentaje de 67% la aruncările de două puncte (4/6), 50% la aruncările de trei puncte (5/10) și 100% de la linia de libere (6/6), având +26 la eficiență.

Emanuel Cățe (U-BT Cluj-Napoca)

În urma unei accidentări suferite în duelul cu Gran Canaria, Mihai Silvășan a decis să îl odihnească pe Andrija Stipanovic în confruntarea cu FC Argeș Basketball (88-69), însă absența acestuia nu s-a resimțit, fiindcă Emi Cățe a reușit o nouă prestație excelentă.

Pivotul lui U-BT și al naționalei României a strâns 16 puncte, 12 recuperări și 4 pase decisive, marcând 8 din cele 12 aruncări încercate. Așadar Cățe a terminat cu 27 de unități la eficiență.

*foto: Facebook - CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!