Stiri Liga I Masculin

Dan Calancea: ”L1M trebuie să însemne acumulare de experință!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
31.10.2012

CSU Cuadripol Brașov, un nume ce s-a confundat multă vreme cu prima scenă a baschetului masculin românescu, nu va ataca promovarea nici în sezonul următor. Cel puțin acest lucru afirmă Dan Calancea, antrenorul coordonator al clubului.

Avem un lot cu care, probabil, peste două sezoane vom încerca promovarea în Liga Națională. În afară de acești jucători avem încă alți 10 cu care vom participa în Liga 2. Mulți dintre acești tineri jucători români, sunt convins, vor alcătui o formație redutabilă în LNBM. Proiectul nostru început în urmă cu ceva ani se apropie de finalizare cu pași siguri. Deci acest sezon trebuie să însemne acumulare de experiență, atât pentru copii cât și pentru antrenori, deoarece suntem preocupați în egală măsură de creșterea în valoare atât a jucătorilor cât și a antrenorilor, a declarat tehnicianul brașovean pentru totalbaschet.ro

Lotul lui CSU Cuadripol pentru L1M este format din: Vlad Vatavu, Nicolae Țoța, Ciprian Coadă, Buduru Andrei, Mihai Ghiță, Dragoș Chiriță, Ovidiu Stochici, Daniel Bacea, Lajos Seres, Szabolcs Forreiter, Alexandru Chiriac, Andrei Rotaru, Raul Pușcaș, Mihai Drăgușanu, Alexandru Maliș, Paul Diaconescu.

Antrenorul echipei este Bogdan Oancea.

CSU Cuadripol face parte din seria I, alături de WOP Arad, Phoenix Corona Brașov, Vabova Sf. Gheorghe și Magic Sibiu. Prima partidă din noul sezon o va disputa în weekend, pe propriul teren, în compania celor de la Magis Sibiu.

Mai multe detalii găsiți pe pagina echipei CSU Cuadripol Brașov!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!