Stiri Liga I Masculin

Darius Coste este noul jucător al lui CSM Târgu Mureș

Darius Coste este noul jucător al lui CSM Târgu Mureș

CSM Târgu Mureș a anunțat că l-a împrumutat pe Darius Coste de la U-BT Cluj-Napoca, sportivul în vârstă de 19 ani urmând să evolueze în restul acestui sezon la formația pregătită de George Trif.

Coste este triplu campion național la juniori și se încadrează în regula U23, completând astfel rotația mureșenilor din acest punct de vedere.

Alături de echipa U20 a celor de la U-BT Cluj, Darius Coste a jucat în acest sezon în EYBL Junior, unde a acumulat medii de 5.9 puncte, 4.5 recuperări și 2.5 pase decisive în opt meciuri.

Tânărul poate debuta în acest final de săptămână, când noua sa echipă joacă pe terenul lui Ralph Brașov.

CSM Târgu Mureș are 14-1 bilanț în Liga 1 și ocupă locul secund, după CSU Știința București, formație neînvinsă.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!