Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

DIVIZIA B. BC Farul Constanţa debutează cu o victorie

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.11.2011

La fel ca şi formaţia WOPAR divizionară B din Arad, BC Farul Constanţa, o altă echipă ce a revenit în baschetul masculin românesc după o lungă perioadă de pauză, a debutat cu victorie în prima etapă a competiţiei. În faţa a aproximativ 500 de suporteri prezenţi în Sala Sporturilor de la malul Mării Negre au asistat la victoria împotriva echipei CSM Focşani, scor 97-69.

Principalul marcator al gazdelor a fost ex-ciucanul Sergiu Pop cu 25 de puncte, urmat de Bogdan Drăguş cu 21 de puncte şi Marian Minea cu 19.

Tot în seria a II-a s-au mai consemnat rezultatele CS Concordia Chiajna - CS Baschet Time București 83-65 şi CSU Galați - CS Phoenix Galați 113 - 93. După prima etapă Farul se află prima poziţie urmată de CSU Galaşi şi Concordia Chiajna.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Gil :

    Scor
    Scorul final la acest meci a fost : FARUL - CSM Focsani 96-67 (27-15,26-16,21-12,22-24). Eu am fost la meci si atit a afisat tabela (inclusiv partialele pe sferturi), dar, ma rog, nu stiu ce s-a scris la foaie, poate au gresit la afisarea pe tabela, oricum daca aveti info mai exacte atunci s-ar putea sa fie 97-69...

    cu 12 ani în urmă (14.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!