Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

DIVIZIA B. BC Timba a trecut greu de BC Timişoara 2

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
12.11.2011

Startul Diviziei B de baschet masculin a propus în prima etapă derby-ul dintre cele două formaţii din Banat. BC Timba şi BC Timişoara 2 au oferit un spectacol frumos, la finalul căruia, Timba s-a impus cu 73-67. Gazdele au avut însă mari emoţii în faţa satelitului Leilor din Banat şi s-au desprins abia în ultimul minut, graţie a două coşuri de 3 puncte marcate de Pătru şi Popa.

Cu trei jucători de la echipa mare, Milencovici, Toth şi Mihuţi, BC Timişoara 2 i-a pus cu botul pe labe pe "urşi" după un joc foarte bun, cu multă ambiţie şi l-a făcut pe antrenorul Timbei să îşi bage jucătorii în şedinţă la finalul meciului, în ciuda victoriei. Favorită certă la câştigarea seriei, trupa în galben-negru s-a chinuit cu satelitul alb-violeţilor. 

Meciul a fost unul echilibrat, în care cele două formaţii au trecut pe rând la conducere. Timba a condus cu 20-15 după primul sfert şi cu 34-28 la pauză. Scorul s-a strâns în sfertul trei, 53-49, iar în ultimele minute, Timişoara 2 a egalat şi a condus şi cu 2 puncte. Pe final însă, lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. Alb-violeţii i-au pierdut din marcat în apărare pe Daniel Pătru şi Florin Popa, iar aceştia au marcat fiecare din aruncări de 3 puncte, aducând victoria echipei lor.

BC Timba începe aşadar şchiopătat drumul spre Divizia A, având în vedere că la pretenţiile clubului s-a chinuit cu BC Timişoara 2, în vreme ce micuţii alb-violeţi au jucat bine şi sunt în grafic, acela de a creşte jucători pentru echipa mare.

Marcatori:

BC TIMBA: Florin Popa 17p., Ferenc Biro 13p., Bogdan Cormoș 11p.

BC TIMIŞOARA 2: Zoran Milencovici 26p., Alexandru Mihuți 15p., George Toth 12p.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!