Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

DIVIZIA B. BC Timba şi-a prezentat noile achiziţii! Avânt spre promovare!

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
10.11.2011

Aref, Andrieş, Cormoş şi Biro vor lupta alături de noii lor colegi pentru promovarea în Divizia A

Punct şi de la capăt pentru BC Timba. După ce au ratat promovarea în Divizia A pentru doar 2 minute, „urşii" au planuri mari pentru sezonul viitor. Vor să defileze în Divizia B şi să ajungă în primul eşalon al baschetului masculin.

Anul ăsta am stabilit de la început obiectivul, acela de promova în prima ligă. Am adus patru jucători buni, ni i-am păstrat pe cei pe care ni-i doream şi avem unul dintre cei mai buni tineri antrenori români, Bogdan Murărescu. Bugetul este asigurat. Nu cred că mai ratăm promovarea după ce în vară am fost la două minute de Divizia A. (tion.ro)

Galben-negri s-au întărit serios în vară. I-au transferat pe Bogdan Cormoş şi Ferenc Biro de la Miercurea Ciuc, Alin Andrieş de la Braşov, dar şi pe timişoreanul Aref Gyori sosit de la rivala BC Timişoara 2.

Am transferat patru jucători buni, peste media Diviziei B. Dar pentru a face performanță e nevoie de timp și de omogenitate. Pentru mine important e turneul semifinal, în acest fel voi pregăti echipa, ca vârful de formă să fie de aici încolo. Sper ca până în acel moment să ne corectăm toate minusurile și să ne îndeplinim obiecitvul. Eu zic că avem o echipă foarte bună, mult mai bună decât cea de anul trecut. Am mare încredere în toți jucătorii, chiar și în cei foarte tineri. Cu toții ne-au demonstrat că pot juca baschet și la un nivel superior. La turneul final din primăvară consider că am jucat cel mai frumos baschet, deși se pare că asta n-a fost îndeajuns. Sunt foarte convins că anul acesta vom promova, lucru pe care ni-l dorim de foarte mult timp. (banatsport.ro)

Campionatul Diviziei B debutează vineri, când Timba va primi vizita concitadinei BC Timişoara 2. Din seria Vest mai fac parte West Olimpia Arad, U Mobitelco 2 şi CSM Oradea 2, iar timişorenii sunt mari favoriţi la câştigarea grupei.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    ???
    Din seria aceasta mai face parte CSM Oradea 2 !!!

    cu 12 ani în urmă (10.11.2011) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    in loc
    Oradea 2 in loc de Brasov .

    cu 12 ani în urmă (10.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!