Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

DIVIZIA B. BC TIMBA, victorie la 50 de puncte diferenţă cu satelitul campioanei

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
19.11.2011

Diferenţa dintre cele două echipe a fost făcută de talie şi experienţă

Victorie facilă pentru BC Timba în faţa echipei a doua a campioanei U Mobitelco. Timişorenii au trecut cu 104-54 de echipa ardeleană şi au obţinut a doua victorie la rând în debutul de campionat. "Urşii" au dorit să demonstreze că jocul din prima etapă a fost doar un accident şi au surclasat clar echipa a doua a Clujului. Timişorenii au jucat mult mai bine decât în runda inaugurala.

Gazdele au condus în toate cele patru secvenţe ale meciului. Bănăţenii au câştigat primul sfert cu 19-10, dar au defilat în următorul, 37-12. Trupa lui Răzvan Cenean nu a rezistat nici după pauză. Galben-negri au câştigat sfertul trei cu 21-13, iar pe ultimul l-au adjudecat cu 27-19, astfel că la final, diferenţa a fost de 50 de puncte în favoarea echipei lui Bogdan Murărescu.

Daniel Pătru a fost cel mai bun marcator de la Timba, cu 27 de puncte, urmat de Cormoş cu 15 şi Popa cu 14. De la U Mobitelco 2, Helgiu cu 10 p şi Lazăr cu 9, au fost cei mai buni marcatori.

sursa foto: tion.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!