Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

DIVIZIA B. CSA Steaua Bucureşti organizează Cupa Steaua

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.10.2011

În perioada 28-30 octombrie la Sala Regimentului de Gardă "Mihai Viteazul" din Capitală va avea loc un turneu amical, Cupa Steaua, unde vor participa patru echipe din Divizia B masculină de baschet. Este vorba de CSU Ploieşti, Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti şi CS Concodria Chiajna. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare şi va fi o bună oportunitate pentru cele patru echipe să îşi testeze forţele şi să pună la punct ultimele aspecte tactice înaintea debutului Diviziei B.

Cel de al doilea eşalon valoric al baschetului masculin din România va debuta, conform unor surse apropiate site-ului, pe 12 noiembrie atunci când se va desfăşura prima etapă din sezon. Până la această oră nu se cunoaşte sistemul competiţional însă va fi anunţat ulterior de către FRB. Cel mai probabil echipele vor fi împărţite în grupe pe baza criteriilor geografice.

Echipele care se vor lupta în acest an la promovare sunt Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti, CS Concordia Chiajna, BC Farul Constanţa şi BC Timba Timişoara. Aşadar la prima vedere va fi o luptă aprigă, 5 echipe urmând să se lupte pentru cele două locuri ce asigură prezenţa, sezonul viitor, în Divizia A masculină de baschet.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Ahilosu :

    Chiajna
    Chiajna, nu Cheajna :)

    cu 12 ani în urmă (26.10.2011) Raspunde
  • x net :

    promovare
    Nu se va da nici o lupta.
    Vor intra echipele care au bani.
    Valoric ar trebui introdusa si CSU Galati si Aradul , langa cele 5 echipe, dar repet vor promova echipele care vor avea bugete pentru Div A.

    cu 12 ani în urmă (27.10.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Ahilosu :

    Right
    Dupa porcaria pe care a facut-o Galati in sezonul trecut, nu mai merita mentionata pe nicio pagina de promovare ;)

    cu 12 ani în urmă (27.10.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!