Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

DIVIZIA B. CSU Ploieşti 2 învinge pe Steaua Bucureşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.11.2011

Marţi, 15 noiembrie, a avut ultimul meci din cadrul primei etape a Diviziei B masculine de baschet. La Sala Sporturilor din Brazi formaţia CSU Ploieşti 2 a învins pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 75-61. Pentru bucureşteni au evoluat atât Voinescu cât şi Markovic, în timp ce la CSU cei mai buni sportivi au fost Vlad Negoiţescu, Vlad Dimitrescu şi Matei Nună.

Într-o declaraţie acordată site-ului csuasesoft.ro Sorin Hartman s-a declarat mulţumit de aportul echipei sale.

Ma bucur ca am castigat aceasta prima partida si am reusit, astfel, sa pasim cu dreptul in noul sezon. Baietii au respectat indicatiile primite de pe banca, s-au aparat agresiv intr-un meci in care nu mi-am facut probleme in plan ofensiv. Speram sa ne calificam la turneul semifinal cu aceasta echipa care, in timp, ar mai putea oferi cativa jucatori si primei formatii.

La rândul său Vlad Negoiţescu a fost fericit de evoluţia sa şi de rezultatul final afirmând că deşi echipa nu are drept de promovare îşi doreşte să câştige fiecare meci în parte

Sunt fericit pentru aceasta victorie. Am muncit mult la antrenamente si acest lucru s-a vazut, in teren. Nu stiu daca voi mai evolua sambata, in compania lui BC Miercurea Ciuc, insa daca se va apela la serviciile mele, voi fi pregatit sa dau totul. Ma bucur ca am avut sansa de a juca la Medias, nu ma asteptam sincer ca eu si Vlad Dumitrescu sa bifam 45 de minute pe parchet. In ceea ce priveste jocurile de Divizia B, nu avem drept de promovare, dar ne dorim sa castigam toate partidele. - a declarat Negoiţescu pentru sursa mai sus amintită.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!