Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

DIVIZIA B MASCULIN. Narcis Șufariu ironizează CS Amicii Pitești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.11.2011

În prima etapă a sezonului 2011/12 al Diviziei B Masculin, BCM 2 Pitești a învins pe CS Amicii Pitești, echipă la care evoluează și Eduard Andreianu cunoscut sub pseudonimul CRBL, cu 93 - 56. 

La finalul întâlnirii Narcis Șufariu, antrenorul echipei învingătoare, a remarcat diferența de valoare dintre cele două formații și nu a ratat momentul pentru a-și ironiza adversarii făcând referire la o reclamă a companiei de telefonie mobilă Vodafone.

Pe te­ren a fost o sin­gu­ră echipă. Di­fe­­ren­ţa de puncte din­­­tre noi şi ei o repre­zin­tă exact minutele pe ca­re le oferă com­pania de telefonie mo­bi­lă la ca­­re face reclamă CRBL. Amicii este o echipă de a­ma­tori, compusă în mare par­te din jucătorii de la LPS Pi­teşti, la care noi am renun­ţat din cauza problemelor de indisciplină, a spus Șufariu pentru Curierul Zilei.

7 comentarii la aceasta stire:
  • secta :

    Comentariu real
    "Pe teren a fost o singura echipa. Diferenta de puncte dintre noi si ei o reprezinta jucatorii pe care eu i-am adus din toate colturile tarii in speranta ca poate castig si eu un titlu national la vreo categorie de varsta. Amicii este o echipa de amatori, formata in mare parte din jucatori de la clubul meu dupa care plang si suspin chiar si acum ca nu mai imi dau bani. Eu ce mai mananc?" aceasta este adevarata mea declaratie dar m-am emotionat si m-am incurcat in cuvinte. Mai pot declara si ca: Viitorul baschetului pitestean este pe maini bune, pot mentiona 2 rezultate exceptionale inregistrate de noi in campionatul national de copii 10-12 ani: LPS Pitesti - Viitorul Cluj 0-55, dar si victoria chinuita a echipei a IV-a a clubului Dan Dacian. Mentionez ca dupa meci nu am dat aceasta declaratie, ci am dat-o miercuri din frustrare si dupa ce am vazut ceea ce este espe pe blogul clubului CS AMICII. http://csamiciipitesti.blogspot.com/

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • BemLadenObama :

    Diferenta de valoare
    Jalnic acest sufariu...Se vede inca o data ca nu are nici o legatura cu spiritul sportiv sau de competitie.Acestea nu sunt comentarii pe care un "profesor" sa le faca dupa o victorie.Ce sa invete elevii tai din aceste cuvinte? Dar,chiar asa, numai cu "elevii tai" ai castigat vreun meci in viata ta,domnule "profesor"?Si daca a venit vorba de elevi si educatie: sa ridice mana cine l-a vazut pe "profesorul" sufariu jucand baschet la vreun nivel sau macar aruncand la cos. Ofer pret bun pe orice inregistrare video sau fotografie. Dar mi-e teama ca raman cu banii in buzunar.Cat despre umorul fin la adresa lui CRBL,mi se pare total deplasat.Este intradevar un amator in baschet care s-a legitimat la un club de amatori.Nu a declarat niciodata altceva fiindca este profesionist in alt domeniu.Dar si aici se impun doua comentarii 1. Stie mult mai mult baschet decat stie sufariu muzica. si 2. Stie mult mai mult despre muzica,performanta si competitivitate decat stie sufariu despre baschet.Dar a venit si a jucat intr-o sala neomologata,pe care o umplut-o cu spectatori.El si cu "amatorii"lui.Apoi.dupa infrangere,cu modestie,a acceptat sa se fotografieze cu toti "profesionistii "de la LPS.Asteptam cu nerabdare sa aflam numarul de spectatori de la urmatorul meci acasa al LPS-ului!!! S-ar putea ca d-l Andreianu sa se lamureasca mai devreme sau mai tarziu de ce inseamna competitie in orasul sau si sa renunte,S-ar putea ca si clubul de amatori Amicii sa se desfiinteze dintr-un motiv oarecare.Atunci,se vor intampla doua lucruri:1.CRBL si Amicii vor ramane tot prieteni si vor juca baschet in alt oras sau la o miuta 3x3. si..2.sufariu va ramane unicul,eternul si profesionistul antrenor din Pitesti de la disciplinatul club LPS. (asta cu discplina de la LPS a fost cea mai tare din interviu ! )

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • pitesteanul curios :

    m-am distrat
    Sa nu va inecati cu propriul venin...
    Acest "jalnic" Sufariu este campion national si vicecampion national cu echipele de juniori ale LPS de la inceputul carierei sale. Dati un search pe Google...

    cu 12 ani în urmă (18.11.2011) Raspunde
  • marcel97 :

    valoare
    Cei din lumea baschetului ii cunosc valoarea domnului antrenor Sufariu, comentariile tendentioase sunt chestii de mahala specifice unei anumite categorii a societatii...(chibitii afoni si frustrati)

    cu 12 ani în urmă (18.11.2011) Raspunde
  • BemLadenObama :

    search pe Google
    pitesteanule curios , pentru tine nu vad decat doua variante : 1. Dai un search pe Google si afli locul de nastere si chiar nationalitatea celor care au luat titlul cu "profesorul" sufariu. Si...2.Te retragi in baie,lasi revistele afara si intr-un efort de imaginatie si sinceritate incerci sa vezi rezultatele baschetului narcisist fara Paun,Mehmet,Chirof,Matasaru etc. Bafta !

    cu 12 ani în urmă (18.11.2011) Raspunde
  • Mireval :

    pentru secta..
    Sa intelegem ca domnii Paun,Mehmet,Chirof,Matasaru etc ( citandu-l pe BemLadenObama) ii dau bani lui Sufariu ca sa iasa campioni si sa joace in continuare la LPS?... inseamna ca omul chiar isi merita banii, felicitari !!!!.

    cu 12 ani în urmă (19.11.2011) Raspunde
  • parinte pitestean :

    Hai LPS
    Citind comentariile mi-am dat seama de un lucru: cei doi suparaciosi Bem Laden Obama si Secta, sunt doi indivizi care au avut probleme cu LPS-ul. Primul este antrenor fara rezultate sau parintele unuia, iar al doilea este parinte care sufera ca al sau copil nu a avut loc sa joace la LPS si a urmarit meciurile de pe banca de rezerve sau din tribuna... De viata este grea... Bafta baieti la meciuri si domnule profesor cine are rezultate ca ale dumneavoastra este normal sa aiba si dusmani, altfel viata ar fi anosta...

    cu 12 ani în urmă (20.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!