Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

DIVIZIA B MASCULIN. Rezultate complete prima etapă

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.11.2011

În acest weekend sunt programate primele meciuri din sezonul 2011/12 al Diviziei B masculin.

Conform site-ului oficial al Federație Române de Baschet, la startul competiției masculine s-au alinitat în acest sezon 22 de echipe. Ele au fost împărțite în patru serii, după criteriu geografic. Două serii sunt compuse din câte cinci echipe, iar celelalte două din câte șase.

În cadrul fiecărei serii se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, tur retur. Etapele se vor desfășura săptămânal, în weekend, între orele 10 – 15:00.

La finalul  etapelor săptămânale, în perioadele 02 – 03 aprilie 2012 și 27 – 29 aprilie 2012  se vor desfășura două turnele de sală.

La turneele semifinale se califică primele două echipe clasate în fiecare grupă. Grupele turneelor semifinale se stabilesc prin tragere la sorți iar primele două echipe clasate la fiecare turneu merg la turneul final. În Divizia A promovează locurile 1 și 2 de la turenul final.

La turneele semifinale și finale nu au dreptul de a participa echipele cluburilor care activează și în Divizia A decât dacă echipa din A a retrogradat.

Datele de desfășurare ale acestor turnee sunt: 18 – 20 mai 2012, pentru turneele semifinale și 1 – 3  iunie pentru cel final.

Grupele preliminare ale competiție sunt următoarele:

Echipele sunt obligate să folosească doar jucători români iar din lotul de 16 baschetbaliști pe care au voie să îl înscrie la FRBaschet maxim 3 jucători pot fi născuți înainte de 1986.

Echipa de Divizia B unui club care activează și în Divizia A nu poate folosi într-un joc decât maxim 3 baschetbaliști care sunt și în lotul prim divizionarei.

FRBaschet va delega comisari doar la meciurile considerate cu grad de dificultate ridicat. În rest comisarii vor fi prezenți printre oficialii partidei doar la solicitarea unei dintre echipe. Biroul Federal al FRBaschet a luat această decizie din motivel financiare.

Echipele ce și-au anunțat intenția de a promova în acest sezon sunt BC Timba Timișoara, CSU Galați, CS Constanța, Rapid București și CS Concordia Chiajna.

Prima etapă programează următoarele partide:

Seria I
CSU Ploiești 2 - CSA Steaua București - 75 - 61
CN Aurel Vlaicu București - CS Rapid București 56 - 72
BCM U 2 Pitești - CS Amicii Pitești 93 - 52
Seria II
CS Farul Constanța - CSM Focșani 96-67
CS Concordia Chiajna - CS Baschet Time București 83-65
CSU Galați - CS Phoenix Galați 113 - 93
Seria III
CS Vabova Sf. Ghe. - BC Mureș 2 Tg. Mureș 82 - 67
CS Phoenix Corona Brașov - CSU Cuadripol Brașov 74-73
Seria IV
CSM 2 Oradea - West Olympia Phoenix Arad 77-80
BC Tima Timișoara - BC 2 Timișoara 73 - 67

Programul complet al sezonului 2011/12 îl puteți accesa aici.

Având în vedere numărul de echipe înscrise, interesul și orgoliile din jurul Diviziei B, dar și faptul că promovarea competiției nu este la nivelul dorit de suporteri, totalbaschet.ro vă invită să postați sub formă de comentarii la acest articol scorurile meciurilor și orice vi s-a părut interesant sau demn de semnalat la partidele la care ați asistat.

De asemenea vă puteți exprima opinia și pe forumul site-ului, acolo unde discuțiile despre actualul sezon au început deja.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Ahilosu :

    Concordia Chiajna vs Baschet Time
    Scorul final de la meciul Cs Concordia Chiajna vs Baschet Time a fost 83 - 65

    cu 12 ani în urmă (12.11.2011) Raspunde
  • Dana75 :

    Meci Chiajna
    Concordia Chiajna putea castiga la o diferenta mai mare!

    cu 12 ani în urmă (12.11.2011) Raspunde
  • Gil :

    Farul vs CSM Focsani
    Scorul final la acest meci a fost :
    FARUL - CSM Focsani 96-67 (27-15,26-16,21-12,22-24).
    Eu am fost la meci si atit a afisat tabela (inclusiv partialele pe sferturi), dar, ma rog, nu stiu ce s-a scris la foaie, poate au gresit la afisarea pe tabela, oricum daca aveti info mai exacte atunci s-ar putea sa fie 97-69...

    cu 12 ani în urmă (14.11.2011) Raspunde
  • Costin :

    @Gil
    Mulțumim pentru observație..Am corecat..Ține-ne te rog la curent cu toate detaliile referitoare la Divizia B pe care le cunoști

    cu 12 ani în urmă (14.11.2011) Raspunde
  • kickzet :

    CSU Brasov - Corona Brasov
    CSU Brasov joaca la fel ca CSM Focsani, tot cu echipa de U18 cu doar un singur jucator mai mare, respectiv Forreiter, nascut in 1991. Meciul a fost unul foarte tensionat mai ales in ultimele minute, cu rasturnari de situatii din partea fiecarei echipe. De la Brasov s-au evidentiat Forreiter si Dragusanu in mod special

    cu 12 ani în urmă (14.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!