Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

DIVIZIA B. Noul sezon a debutat la Galaţi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.11.2011

Vineri seară, la Sala Liceului cu Program Sportiv din Galaţi, a avut loc primul meci din cadrul Seriei II a noului sezon baschetbalistic al Diviziei B. S-au întâlnit două formaţii din localitate, CSU Galaţi şi CS Phoenix Galaţi. Partida s-a încheiat cu victoria clară a echipei CSU, scor 113-93.

Total Baschet a luat legătura cu tehnicianul echipei învinse, Gelu Cazanovschi, care ne-a declarat că în ciuda înfrângerii este mulţumit de rezultatul obţinut.

Chiar dacă am pierdut sunt mulţumit de jocul prestat de echipa mea. Noi avem un singur jucător născut în anul 1992 în rest suntem cu aproape aceeaşi echipă cu care am câştigat aurul la categoria U18 în sezonul trecut. Ne-a mai venit un jucător de la Baia Mare, unul de la Târgu Secuiesc şi doi de la Constanţa. Obiectivul nostru nu este să promovăm ci să avem cât mai multe meciuri în picioare pentru. Horia Cristiean a făcut un meci deosebit însă a ieşit cu 5 faulturi în sfertul 3. Mai pot să-i remarc pe Petică, Bolobiţă şi Pâdineanu. Am avut momente cânf foarte bune când mai puţin bune însă per total a fost bine.

În schimb CSU Galaţi are în componenţă aceeaşi jucători de anul trecut plus Ciprian Ţelinoiu şi Yldiril Asil. Gălăţenii au ca obiectiv accederea în prima ligă. Din grupă mai fac parte CSM Focşani, CS Concordia Chiajna BC Farul Constanţa şi CS Time Bucureşti.

Nu rataţi mâine două articole în care veți afla totul despre noul sezon al Diviziei B !

-------------

Nu uitaţi faptul că site-ul totalbaschet.ro roagă toţi reprezentaţii cluburilor, jucătorii implicaţi sau simpli fani să ne trimită cât mai multe informaţii despre Divizia B(rezultate finale, informaţii ce merită amintite, componenţa loturilor, sălile și orele la care se desfășoară partidele etc.) la adresa de mail contact [at] totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!