Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

DIVIZIA B. Pteancu: ”Am adus o victorie după 6 ani în baschetul masculin arădean”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.11.2011

West Petrm Arad, echipa ce scria istorie în baschetul românesc la începutul anilor 2000, a revenit în atenția fanilor arădeni odată cu debutul înscrierea în Divizia B masculin. Echipa poartă acum numele West Olympia Pheonix și a debutat în al doilea eșalon valoric cu o victorie, 80 - 77, pe terenul celor de la CSM 2 Oradea.

Referitor la acest rezultat Alexandru Pteancu, conducător şi membru fondator al clubului, a declarat pentru sportarad.ro că victoria este o palmă dată celor care nu au avut încredere în acest proiect și că, indiferent în ce condiții a fost obținută, ea trebuie tratată ca atare. Pteancu a făcut referire la declarațiile celor de la CSM 2 Oradea cum că nu au avut lotul complet, iar acest lucru i-a costat meciul.

Înainte de orice vreau să mulţumesc jucătorilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o încă de la începutul acestui proiect. Mulţumiri celor ce ne-au sprijinit şi celor de la UAV. Mulţi au fost circumspecţi, dar iată că după 6 ani am adus o victorie pentru Aradul baschetbalistic la nivel de băieţi. Am văzut că cei de la Oradea au spus că le-au lipsit unii jucători, dar şi noi am avut azi 2 absenţe importante, Băbuţ şi Ifrim. Plus că Balmuş a primit actele de la Federaţie la scara autocarului, înainte de plecare. Nu are rost să intrăm în polemici însă, este o victorie şi trebuie tratată ca atare. Este un rezultat pentru Arad, un Arad pe care îl aşteptăm alături de noi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!