Stiri Liga I Masculin

Dragoș Gheorghe se alătură celor de la Agronomia București

Dragoș Gheorghe se alătură celor de la Agronomia București

Dragoș Gheorghe a semnat un contract cu Agronomia București. Jucătorul a câștigat Cupa României sezonul trecut alături de CSU Sibiu. Sezonul precedent a fost ultimul în care baschetbalistul a mai putut profita de regula U 23.

Gheorghe este un produs al U-BT Cluj Napoca, măsoară 2,01 m și evoluează pe poziția 4. În 4 sezoane, acesta a adunat 51 de prezențe la nivel de LNBM, cu medii statistice de 0.9 puncte și 0.8 recuperări în 4:35 minute pe partidă.

Pe lângă Dragoș Gheorghe, Agronomia București a mai semnat întelegeri pentru sezonul 2019-2020 cu Wilhelm Brosser și Andrei Petică.

*foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!