Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Echipa ideală a etapei a doua din Liga 1

Echipa ideală a etapei a doua din Liga 1

Etapa a doua din Liga 1 la baschet masculin s-a încheiat luni seara, 24 octombrie, consemnându-se patru victorii pentru formațiile gazdă în meciurile acestei runde. CS Vâlcea 1924 și Laguna București 2 au debutat cu dreptul, în vreme ce trei echipe au încasat a doua înfrângere stagională.

Aflată la debutul oficial în Liga 1, CS Vâlcea 1924 a dat MVP-ul rundei a doua. Lamar Rashad Hamrick s-a evidențiat cu un double-double spectaculos în victoria cu Universitatea Cluj, el totalizând 32 de puncte, 11 recuperări, 3 intercepții, 2 capace și 2 pase decisive în 38 de minute pe parchet. Prestația excelentă i-a adus un index ale eficienței de 38 de unități.

Hamrick a stat cu 11/18 din acțiune (4/7 de la distanță) și 6/9 la linia de fault în duelul cu ardelenii. Pe lângă distincția de MVP, el primește un loc și în echipa etapei a doua.

Următorii sportivi completează echipa rundei cu numărul doi din Liga 1:

Andrei Oinaru (CSM Corona Brașov)

Tânărul român s-a evidențiat în derby-ul brașovean contra lui Ralph, totalizând 27 de puncte, 4 recuperări și 2 intercepții pentru un index al eficienței de 25 de unități și +28 la +/- în cele 31 de minute petrecute pe pachet.

Oinaru și-a asumat cele mai multe aruncări din tabăra Coronei Brașov, având la final 11/18 din acțiune și 2/2 de la linia liberelor. Începutul acesta de sezon i-a adus astfel meciuri consecutive cu 20+ puncte marcate.

Alexandru Rădulescu (CNAV Eagles București)

Principalul marcator pentru CNAV Eagles în duelul cu Stomart Iași, Alexandru Rădulescu a terminat cu 15 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări și 2 intercepții pentru un index de 17 unități la eficiență și +15 la +/-.

El s-a remarcat în special din spatele arcului de cerc, zonă din care și-a marcat toate punctele (5/10), după ce aruncările de două puncte nu i-au intrat deloc.

Ciprian Albu (CS Universitatea Cluj-Napoca)

Cu toate că a pierdut la Râmnicu Vâlcea, CS Universitatea Cluj a avut al treilea marcator al partidei. Ciprian Albu a încheiat cu 21 de puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări și 3 intercepții pentru 21 index al eficienței.

Jucătorul Clujului a condus lista marcatorilor din echipa sa cu 8/13 din acțiune și 4/9 la linia liberelor. La nivel de Liga 1 și-a egalat cea mai bună prestație personală cu ocazia acestui duel.

Adrian Oprea (CS Agronomia București)

Foarte precis mai ales în prima repriză, Adrian Oprea și-a ajutat echipa cu 20 de puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și un capac, fiind singurul de pe parchet care a atins borna celor 20 de puncte. La eficiență a stat cu 21 index, iar la +/- a încheiat cu +34.

Procentajul reușitelor a fost mai bun din interiorul arcului de cerc, per total din acțiune având 45% și nu a trecut deloc la linia de fault.

În cazul meciului dintre BC CSU Sibiu 2 și CSȘ VSK Gheorgheni pe site-ul FRB nu au apărut detalii statistice, iar în întâlnirea dintre CSU Ploiești și Laguna București 2 cei mai buni marcatori au avut câte 13 puncte.

Formațiile care au stat în runda a doua au fost CSM CSU Oradea 2 (grupa A) și CS Politehnica Iași (grupa B).

*foto: detroittitans.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!