Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Echipa ideală a etapei a șaptea din Liga 1

Echipa ideală a etapei a șaptea din Liga 1

Runda cu numărul șapte în Liga 1 la baschet masculin s-a încheiat marți (29.11), duelurile aducând mai multe prestații individuale notabile pentru unii jucători. Doar două formații care au evoluat pe teren propriu au putut să câștige.

Teodor Boghean este MVP-ul rundei, el ajutând-o pe CS Politehnica Iași să câștige pe terenul Agronomiei București, meci în care a totalizat 22 de puncte, 15 recuperări, 2 capace, o intercepție, o pasă decisivă și a avut 5 posesii pierdute în cele 39 de minute petrecute pe parchet. Jucătorul moldovenilor a fost principalul marcator al echipei și a încheiat cu 24 index al eficienței, precum și +10 la +/-, din acțiune având 9/19 și la linia de fault 2/4. A fost primul meci cu double-double pentru Boghean în această ediție de campionat.

În continuare, în echipa ideală a etapei a șaptea și-au făcut loc următorii:

Iulian Corneanu (CSU Craiova)

CSU Craiova a jucat în devans în această rundă, Iulian Corneanu reușind printre cele mai bune prestații și așa în deplasarea de la Iași. El a totalizat 18 puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepți și 2 capace în 39 de minute pe parchet pentru 28 index al eficienței și +16 la +/-.

Cu 4/8 de la distanță a încheiat Corneanu, pe lângă asta având 3/5 de două puncte în a doua cea mai bună performanță stagională pentru el.

Sebastian Costeiu (CSM Corona Brașov)

CSM Corona Brașov a câștigat derby-ul începutului de sezon într-o manieră clară, Sebastian Costeiu fiind principalul marcator al grupării de sub Tâmpa. Acesta a încheiat cu 18 puncte, 6 recuperări și o intercepție în fața lui CS Vâlcea 1924, totul pentru 18 index al eficienței și +26 la +/-.

Costeiu a stat cu 8/12 din acțiune, majoritatea încercărilor fiind de două puncte și pe lângă acestea a avut 1/2 la libere, în ceea ce a fost al 5-lea meci în double figures.

Jeffery Gordon II (Ralph Brașov)

Cel de-al doilea marcator pentru Ralph Brașov în confruntarea cu CSM CSU Oradea 2 a fost și cel mai eficient jucător al echipei. Gordon a totalizat 19 puncte, 12 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții pentru 26 index al eficienței și +16 la +/-.

Singurele lui aruncări din acțiune au fost de două puncte (6/11), iar la linia de fault a încheiat cu 7/9. Americanul este la al treilea double-double în Liga 1.

Tiberiu Pușcașu (Laguna București 2)

Jucătorul Lagunei 2 a avut un meci aproape perfect din acțiune și a totalizat 18 puncte în puțin peste 16 minute pentru „rechini” în victoria cu CNAV Eagles, el terminând cu 18 index al eficienței și +19 la +/-.

Pușcașu a stat cu 7/8 din acțiune, de la distanță reușind să-și transforme toate cele patru încercări. Cu punctele marcate și-a egalat cea mai bună prestație stagională.

*foto: YouTube FRB TV

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!