Stiri Liga I Masculin

Echipa ideală a etapei a treia din Liga 1

Echipa ideală a etapei a treia din Liga 1

Cinci meciuri s-au jucat în cadrul etapei cu numărul trei din Liga 1 la baschet masculin, înregistrându-se trei victorii pentru gazde și două pentru echipele vizitatoare. Etapa a adus mai multe prestații individuale reușite, doi jucători marcând minim 30 de puncte.

Site-ul nostru l-a ales drept MVP al etapei a treia pe Teodor Boghean, jucătorul în vârstă de 19 ani ieșind în evidență cu 30 de puncte, 4 pase decisive, 2 intercepții, 2 capace și o recuperare pentru Poli Iași în victoria cu CSU Ploiești. Boghean a totalizat un index de 32 de unități la eficiență și +34 la +/- în cele 28 de minute petrecute pe parchet din postura de titular.

În privința aruncărilor a stat cu 13/17 din acțiune, iar la linia de fault a avut 2/2, fiind cel care și-a asumat cele mai multe aruncări din echipa moldovenilor.

Mai departe, pe lângă sportivul de la Poli Iași, se regăsesc în echipa ideală următoarele nume, toți fiind din cadrul formațiilor care au câștigat:

Victor Georgescu (BC CSU Sibiu 2)

Aproape toate minutele le-a petrecut pe teren în succesul cu echipa secundă a celor de la CSM Oradea și a contribuit cu 26 de puncte, 9 recuperări, 6 assist-uri și 2 intercepții, totul pentru un index al eficienței de 23 de unități.

Georgescu a avut 10/19 din acțiune și 5/12 de la libere în ceea ce a reprezentat cel mai bun joc al său din carieră în Liga 1 în privința punctelor marcate.

Marc Mitrică (Laguna București 2)

Mitrică s-a evidențiat cu 18 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, 5 intercepții și un capac în meciul pe care Laguna 2 l-a câștigat în fața lui CSU Craiova. Tânărul de 18 ani a avut un index de 28 de unități la eficiență și +21 la +/- în 31 de minute pe parchet, egalându-și cea mai bună prestație ofensivă la acest nivel.

În total a avut 7/13 din acțiune, majoritatea aruncărilor bune fiind de două puncte, iar la linia liberelor a încheiat cu 2/2.

Bogdan Andronic (CS Agronomia București)

O singură ratare a avut tot meciul în fața lui CNAV Eagles București și la final a stat cu 16 puncte, 4 recuperări, un assist și un capac pentru 21 index al eficienței și +15 la +/-.

Andronic beneficiază de un procentaj foarte solid la aruncările de două puncte în acest debut de sezon (12/15), în disputa din etapa a treia având 8/9.

Ajay Singh (CS Vâlcea 1924)

În absența lui Lamar Hamrick, celălalt străin din lotul lui CS Vâlcea 1924 a ieșit în evidență în etapa a treia. Singh a totalizat 29 de puncte și 12 recuperări în victoria de pe terenul lui Ralph Brașov, având la final un index al eficienței de 23 de unități.

Rolul său de lider în acest meci s-a văzut și în numărul total de aruncări, 27, majoritatea fiind de la două puncte (9/18), iar din spatele arcului de cerc a avut doar 2/9. Pe lângă aceste cifre a încheiat cu 5/7 la libere.

*foto: Facebook Politehnica Iași Baschet

2 comentarii la aceasta stire:
  • Ciprianbunu :

    Pucte
    Mai este un jucător la CSU Ploiești care a dat 31 de puncte în meciul cu Poli Iasi !!!!!!

    cu 1 an în urmă (02.11.2022)
    • Ciprianbunu:

      ??????
      ??????

      cu 1 an în urmă (02.11.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!