Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Eduard Andreianu: "Mă bucur că am terminat partida cu un procentaj de 100% la aruncările de 3 puncte"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.11.2011

Sâmbătă dupămasă, la Sala Sporturilor Trivale din Piteşti a avut loc partida dintre Amicii Piteşti şi CSA Steaua Bucureşti. Jocul a contat pentru etapa a III-a a Diviziei B masculine de baschet şi s-a încheiat cu victoria clară a oaspeţilor scor 105-48.

Unul dintre cei mai urmăriţi sportivi din Divizia B masculină de baschet este Eduard Andreianu, sportiv care a evoluat 21 de minute în înfrângerea pe care echipa sa a suferit-o în etapa a III-a a ediţiei de campionat. CRBL a încheiat jocul cu trei puncte marcate, având un procentaj de 100% la aruncările de la mare distanţă, adăugând două recuperări.

La finalul jocului Total Baschet a stat de vorbă cu Andreianu care ne-a vorbit atât despre partida cu CSU Ploieşti 2 cât şi despre cea de sâmbătă cu Steaua Bucureşti, fiind de părere că jocul echipei este în creştere.

La meciul cu Ploieşti Alex a jucat foarte prost, a prins o zi proastă, însă ştiam că luăm bătaie serioasă. Oricum din punctul meu de vedere echipa e în creştere, creştem din etapă în etapă şi acest lucru se simte. Începem să ne cunoaştem din ce în ce mai bine, să ne găsim pe teren. Deja toată echipa înţelege care este diferenţa între sport şi baschet ceea ce e foarte important. Astăzi în meciul cu Steaua am avut un meci foarte bun, din punctul meu de vedere. Puteam să jucăm şi mai bine, clar. Am aruncat şi eu odată de la trei şi am înscris ceea ce e foarte tare. Adică am şi eu un procentaj de 100% şi mă bucur. (râde)

Refertor la declaraţia precedentă despre sportivii divizionari A care joacă în Divizia B, Andreianu afirmă că a renunţat să militeze împotriva acestui aspect.

Am renunţat la ideea această, adică nu neaparat am reununţat ci nu am ce să fac atâta timp cât fiecare echipă cu care jucăm noi are jucători de Divizia A, înseamnă că e ceva normal, că s-a schimbat regulamentul şi eu nu ştiu. Noi mergem mai departe indiferent de ce adversar avem, mergem să jucăm şi să punem în aplicare ce am făcut la ultimele antrenamente.

Întrebat ce părere are despre valoarea echipei sale în raport cu valoarea adversarilor, acesta s-a arătat realist afirmând că Amicii au mici şanse să bată una dintre echipele cu care se află în grupă.

Acum că am văzut valoare adversarilor şi cum se pune problema, sincer nu ştiu dacă avem posibilitatea să batem una dintre echipele cu care jucăm dar obiectivul nostru este să jucăm din ce în ce mai bine. Adică să avem o creştere, chiar dacă este vorba de una mai mică. Ne punem şi noi un target, în ghilimele şi amuzat între timp, să înscriem 50 de puncte per meci pentru satisfacţioa noastră sufletească. Acest lucru nu înseamnă că dacă dăm 50 de punte suntem gata învingători, nu, important ar fi pentru mine să câştigăm. Am văzut valoarea, ne antrenăm de puţin timp şi se poate mai mult. Am nimerit şi o grupă foarte grea, Steaua, Rapid, Asesoft, BCU Piteşti plus băieţii de la Vlaicu. Noi nu avem decât să ţinem piept să vedem ceea ce însemnă Divizia B să vedem dacă avem nas şi putere de aşa ceva. Am văzut că putem dacă ne antrenăm cu tărie şi consistenţă să putem face diferenţa între baschet şi sport.

Etapa următoare Amicii Piteşti vor întâlni pe Rapid Bucureşti pentru ca în ultimul joc al turului să dea piept cu Aurel Vlaicu.

11 comentarii la aceasta stire:
  • BemLadenObama :

    Obiective
    Felicitari Edy !!! Pentru atitudine;pentru consecventa;pentru seriozitate;pentru modestie si nu in ultimul rand pentru prestatie.Va felicit si pentru ca v-ati fixat un obiectiv.Foarte bine !Tineti-va de ele si urmati-va visele,oricare ar fi ele !Fiindca altfel,cel mai sigur mod de a nu rata,este sa nu ai nici un obiectiv.Ma bucur si ca ai renuntat la polemici.Dar sa nu renunti niciodata la o prietenie,indiferent de cati contestatari vei mai avea.Ei cu obiectivele lor,voi cu ale voastre.Voi,amatorii, v-ati propus sa va inscrieti intr-un campionat liber dintr-o tara libera si pentru inceput sa marcati 50p/meci,Uneori ati reusit...alteori nu.Ei,profesionistii,si-au propus sa umileasca "Amicii" sa castige cu Steaua,Asesoft 2 si Rapid.Uneori au reusit...alteori nu !Aaaa,uitasem: si sa creasca jucatori disciplinati.Dar la asta mai lucreaza ! Si cu aceasta ocazie as vrea sa-mi cer iertare pentru micile sau marile "rautati"adresate celor de la LPS si fanilor lor.Dar sincer,nu scria nimeni despre ei daca isi vedeau de victoriile lor meritate pentru care au si primit felicitari dealtfel. Revenind la obiective si la Edy,sunt convins ca ar putea sa-si faca reclama in multe feluri si locuri daca ar (mai) fi cazul.A ales insa ca la ora 21,dupa emisiune,sa conduca 100 km pe noapte si ceata pentru a se antrena cu Amicii.Si sa fie mandru de asta ! Sunt convins si ca unii ar fi putut oricand sa aiba cariere stralucite in muzica sau dans si sa apara pe la tot felul de spectacole sau emisiuni.Au ales insa adevaratul obiectiv : sa joace baschet profesionist si sa umileasca jucatori precum Eduard Andreianu,Titus Nicoara sau Bogdan Tibirna.Dar asa cum am mai spus :uneori au reusit,alteori nu...

    cu 12 ani în urmă (27.11.2011) Raspunde
  • suporter11 :

    penibil
    Sunt fan CRBL in muzica, dar in baschet nu poti sa-l numesti profesionist pe CRBL asociindu-l cu Titus Nicoara sau Bogdan Tibirna. Ori e profesionist ori amator si ma refer numai la baschet.

    cu 12 ani în urmă (27.11.2011) Raspunde
  • BemLadenObama :

    pt suporter 11
    Draga suportere,polemica e veche,tu esti nou in ea si ai inteles-o tocmai pe dos.Daca tot vrei sa faci un postcomentariu,citeste incet,calm,si eventual de doua ori.Apoi respira,gandeste (sunt sigur ca poti) si apoi posteaza.Hai ca nu e greu ! Bafta !

    cu 12 ani în urmă (27.11.2011) Raspunde
  • suporter11 :

    am citit
    Am respirat de trei ori, dar imi mentin punctul de vedere. Tibirna este Tibirna (20 de ani), Nicoara este Nicoara (24 de ani), CRBL are 33 de ani varsta la care Napoleon a avut rezultate deci are o sansa.
    Si esti prea nervos...

    cu 12 ani în urmă (27.11.2011) Raspunde
  • BemLadenObama :

    pt suporter care nu gandeste
    Ai respirat,dar nu ai gandit. Reciteste prima fraza de la al doi-lea post.Acolo este tot intelesul.Prima postare nu era pt tine neaparat si asocierea celor trei cu atat mai putin.Ma refeream la cei care au vrut sa umileasca si sa desfiinteze echipa Amicii si pe CRBL,fiindca nu sunt profesionisti ca ei.I-am invitat sa o faca cu ceilalti doi ( Nicoara ,Tabarna ) daca sunt pe masura lor.Atat.

    cu 12 ani în urmă (28.11.2011) Raspunde
  • parinte pitestean :

    Promisiune
    Eu nu inteleg de unde a adunat atatea frustrari domnul BemLadenObama. Parerea mea este sa-i lasam pe copiii astia sa joasce baschet asa cum stiu, iar de umilit, nu inteleg de ce tot repeti cuvantul asta. Nimeni nu a umilit pe nimeni. In sport exista invinsi si invingatori.
    Promit ca atunci cand o sa mai vad comentarii facute de aceasta persoana nu mai intervin pentru ca nu are rost sa-mi risipesc timpul si energia cu prostii. O viata buna domnule BemLadenObama!

    cu 12 ani în urmă (28.11.2011) Raspunde
  • Mireval :

    ...
    Bravo CRBL...

    cu 12 ani în urmă (28.11.2011) Raspunde
  • alt moldovean :

    invidie, frustrare?!
    Hai,CRBL, nu te lasa... Articolele in care se vorbeste despre tine sunt...cele mai comentate!!! Da" infocati mai sunteti in... rautati!!! Uitati de... frumusetea acestui sport!

    cu 12 ani în urmă (28.11.2011) Raspunde
  • Tedi :

    bemladen
    bemladen invata si tu "doi-lea" se scrie legat :)) la fel cum se scrie si "nici un" asa ca te rog sa nu mai comentezi tu despre mine si sa mai pui mana pe un dictionar ,un doom2 ceva ;)

    cu 12 ani în urmă (28.11.2011) Raspunde
  • BemLadenObama :

    @ tedi
    Draga Tedi,esti suparacios,visceral si razbunator.Nu "comentam" nimic la adrsa ta fiindca nu a aparut inca nici un articol cu numele tau si nici nu cred ca prezinti vreun interes pentru lumea baschetului.Nu am facut dacat sa raspund unor rautati la dresa "echipei pacii",clubului Amicii,"diferentei de puncte egala cu minutele in Vodafone" etc.Va vedeati de jocul si victoriile voastre si totul era ok.Dar ati ridicat piatra,ati lovit si acum va suparati daca altii incearca sa faca la fel.Chiar...nu am vazut niciun comentariu dupa meciul de la Rapid.La infrngeri baschetul nu este la fel de frumos?

    cu 12 ani în urmă (29.11.2011) Raspunde
  • suporter11 :

    Pt BemLadenObama- chibitul isteric
    Shift Delete

    cu 12 ani în urmă (29.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!