Stiri Liga I Masculin

F8. Ben Altit: „Primul pas e făcut, acum urmează un nou meci”

F8. Ben Altit: „Primul pas e făcut, acum urmează un nou meci”

CS Rapid București s-a impus destul de confortabil în sferturile de finală ale Cupei României, având-o ca adversară pe CSM Petrolul Ploiești, grupare ce tocmai s-a despărțit de antrenorul Mihai Popa.

Principalul artizan al victoriei cu 78 la 57 a fost Ben Altit, care a adunat 15 puncte, 4 recuperări și a avut un indice al eficienței de +18:

A fost o victorie foarte importantă pentru noi, în special după o perioadă mai complicată pe care am avut-o în campionat. Am câștigat ultimul meci și Cupa e foarte importantă pentru noi, de asemenea, e unul din obiectivele noastre. Sunt foarte fericit că am reușit să avansăm în faza următoare.

Întrebat despe chimia bună din lotul lui Tudor Costescu, pivotul rapidiștilor a spus următoarele:

Am avut chimie bună încă din presezon. Cred că, în timpul stagiunii, e a 10-a sau a 11-a pentru mine ca profesionist, întotdeauna sunt perioade mai proaste. Sunt perioade în care pierzi unele meciuri, dar trebuie să îți revii. Asta ni s-a întâmplat. Cred că avem chimie bună, un grup bun, din punct de vedere al mentalității și al pasiunii pentru sport. Cu toții vor să câștige. Cred că am arătat asta astăzi și trebuie să continuăm să o dovedim.

La final, Altit a vorbit despre ce urmează în semifinalele Cupei României:

Va fi greu, cu siguranță, dar asta ne-am dorit. Am venit aici cu gândul acesta, să continuăm să avansăm fază după fază. Primul pas e făcut, acum urmează un nou meci. Nu ne gândim la finală, ci doar să câștigăm semifinala. De fiecare dată ne gândim doar la următorul pas.

În penultimul act al competiției, CS Rapid București o va întâlni pe învingătoarea confruntării dintre CSM CSU Oradea și CSM Târgu Mureș.

*foto: Bogdan Isailă/Baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!