Stiri Liga I Masculin

FC Argeș a obținut un succes categoric în amicalul cu Laguna București

FC Argeș a obținut un succes categoric în amicalul cu Laguna București

FC Argeș Basketball și-a trecut în cont a treia victorie în perioada de pregătire, formația din Trivale fiind aproape să marcheze 100 de puncte în amicalul cu Laguna Sharks București. Jocul de verificare de marți, 29 august, din Arena de Baschet din București s-a terminat cu 97-58 pentru argeșeni.

Alb-violeții au reușit să conducă la șapte puncte după sfertul inaugural (25-18), după care diferența a crescut în continuare și la pauză s-a ajuns la 57-31. Piteștenii au controlat și al treilea parțial, iar tabela a indicat 82-47 și în cele din urmă jucătorii lui Nebojsa Vidic au fost aproape să atingă suta în fața Lagunei: 97-58.

FC Argeș a avut în acest amical 10 aruncări precise din 15 încercări de afară și a terminat cu dublul assist-urilor reușite de oponenți (24-10), detalii pe lângă care a forțat-o pe Laguna să piardă posesia în 24 de rânduri.

În primul 5 al piteștenilor s-au regăsit Radu Voinescu, Tudor Fometescu, Naje Smith, Bryce Douvier și Nikola Jevtovic. Laguna Sharks a răspuns cu Stefan Mitrovic, Tiberiu Pușcașu, Matei Constantinescu, Sandro Antunovic și Thomas Smallwood.

Bryce Douvier a terminat cu 25 de puncte (3/3 de afară) și 5 recuperări, Allen Corey a adunat 18 puncte, în double figures fiind și Nikola Jevtovic (17 puncte, 7 recuperări), Tudor Fometescu (15 puncte, 4 intercepții) și Naje Smith (10 puncte, 5 recuperări, 4 intercepții).

Thomas Smallwood și Stefan Mitrovic s-au remarcat de la Laguna Sharks cu 20, respectiv 15 puncte. Sandro Antunovic a contribuit cu 12 puncte și 3 recuperări, printre reușite fiind 6/6 la linia de fault.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!