Stiri Liga I Masculin

Formațiile din Cluj-Napoca deschid cu victorii turneul sateliților

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.05.2015

Prima zi a turneului final rezervat echipelor satelit din Liga I a fost una dominată de echipele din Cluj-Napoca.

U BT Cluj-Napoca 2 a trecut fără mari emoții de BC Mureș 2. Echipa de Someș a avut în componență trei internaționali români, Andrei Mandache, Tudor Jucan și Cătălin Baciu. Formația clujeană s-a impus fără emoții, cu scorul de 85-56 într-o partidă în care nu a cedat niciun sfert.

Cătălin Baciu a fost cel mai bun jucător al partidei cu 25 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Bogdan Pogăcean l-a urmat cu 16 puncte, 3 pase decisive și o recuperare. Andrei Mandache a contribuit cu 9 puncte și 4 pase decisive pentru clujeni. De la mureșeni, Adrian Oprea a fost principalul remarcat cu 16 puncte și 2 recuperări în timp ce Lucian Țibârnă și David Engi au avut fiecare câte 11 puncte și 4 recuperări.

Gazdele turneului, CSU Asesoft Kaproni Ploiești nu au reușit un debut cu fast în fața celor de U Cluj 2. Ardelenii au făcut o repriză secundă mult mai bună și s-au impus cu scorul de 68-64 după ce la pauză aveau un deficit de 4 puncte.

Mario Lazăr a fost omul meciului cu 25 de puncte și 11 recuperări. La clujeni s-a mai remarcat și Mirel Dragoste prin cele 10 puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări. De la ploieșteni, Andrei Ene a terminat în double-double, 15 puncte și 14 recuperări iar Adrian Movileanu a contabilizat 15 puncte și 6 recuperări.

Mâine (14.05) se vor întâlni U BT Cluj-Napoca 2 vs U Cluj 2 respectiv CSU Asesoft Kaproni Ploiești vs BC Mureș 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!