Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Gaz Metan Mediaș, următorul adversar al Universității Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
20.02.2015

Liga Națională

Sâmbătă, 21 februarie

Sala Sporturilor "Horia Demian"

0-18 Fișa meciului 7-10

Universitatea Cluj-Napoca dă piept sâmbătă, 21 februarie, cu Gaz Metan Mediaș. Confruntarea contează la etapa cu numărul XX, fiind programată la ora 17:00.

Fără victorie în actuala stagiune, clujenii reprezintă lanterna roșie a Ligii Naționale. Formația de pe malul Someșului a acumulat 18 eșecuri, ultimul venind în compania lui BC Mureș. Practic, “tigrii” i-au stricat debutul lui Flavius Lăpuște pe banca „studenților”, din moment ce s-au impus autoritar, 104-56.

De cealaltă parte, Gaz Metan are parte de un sezon surprinzător de bun. Trupa pregătită de Ovidiu Teleabă a izbutit 7 victorii și 10 înfrângeri, clasându-se pe poziția a-10-a. Totodată, echipa din județul Sibiu a reușit să răpună pe Steaua CSM EximBank, scor 90-88.

Datorită valorii lotului și a locului ocupat, Gaz Metan Mediaș pleacă cu prima șansă în disputa de mâine. De asemenea, medieșenii au triumfat în turul cu “U”, 88-74.

*Foto: Silviu Cristea/silviucristeaphotography.blogspot.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!