Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Gaz Metan se impune pe terenul celor de la Universitatea Cluj

Silviu Isailă

Silviu Isailă
21.02.2015

Gaz Metan s-a impus pe terenul celor de la Universitatea Cluj, scor 81-103, într-o partidă ce a contat pentru etapa cu numărul 20 a LNBM. Medieșenii au obținut al 8-lea succes în actuala stagiune de campionat.

Echipa antrenată de Ovidiu Teleabă a controlat în totalitate partida de la Cluj. În primul sfert s-au impus cu scorul de 12-29. Sfertul secund a fost unul echilibrat care s-a încheiat la egalitate, scor 26-26. În penultimul act medieșenii și-au majorat avantajul, scor 57-80 după 30 de minute de joc. Clujenii au reușit să se impună în sfertul patru, scor 24-23. Așadar Gaz Metan se impune cu scorul de 81-103.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Krysevich cu 22 de puncte la care a mai adăugat 8 recuperări și o pasă decisivă. Burell a reușit 20 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.

Pentru medieșenii, Aliaksandr Pustahvar a reușit 33 de puncte, 7 recuperări și 8 pase decisive. Marko Djurkovic a terminat partida în double-double cu 19 puncte, 14 recuperări și 5 pase decisive.

foto: Istvan Bertalan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!