Stiri Liga I Masculin

Întăriri din LNBM pentru Știința București

Întăriri din LNBM pentru Știința București

Știința București a realizat trei transferuri pentru ediția 2021/2022 din Liga I de baschet Masculin. Armin Cane, Anton Diaconescu și Alin Olaru vor îmbrăca echipamentul echipei din Capitală. Toți cei trei jucători au evoluat în stagiunea precedentă în LNBM, primii doi la Dinamo București iar cel din urmă  la CSM Focșani.

Armin Cane a petrecut două sezoane în Liga Națională de Baschet Masculin pentru Dinamo și a strâns 44 de partide. El a înregistrat medii statistice de 11.6 puncte, 3.5 recuperări și 1.8 pase decisive.

Anton Diaconescu are 78 de partide jucate în carieră pe prima scenă a baschetului românesc, din 2014 până prezent. Cel mai bun sezon l-a înregistrat în sezonul 2018/2019 când a terminat cu medii  3.7 puncte și 2.4 recuperări în 14 minute petrecute pe parchet.

Alin Olaru a strâns 17 meciuri în sezonul trecut pentru CSM Mediaș și a avut cifre statistice de 1.0 puncte și 1.0 pase decisive în 9 minute jucate în medie pe partidă.

 

💥 Trei jucători cu experiență în Liga Națională se alătură echipei noastre de Liga 1 în acest sezon! 💥 🇺🇲 Armin Cane...

Posted by Știința București Baschet on Tuesday, October 5, 2021

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!