Mvp-ul etapei
Casian Andrei Draghici
Casian Andrei Draghici
Minute 31:44
Puncte 39
Pase decisive 5
Recuperari 7
Eficienta 39
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Ionuț Georgescu: „Am regretul că Federația nu a acordat mai mult interes acestui turneu final”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.05.2015

Ionuț Georgescu, președintele lui CSU Asesoft Ploiești ne-a oferit o declarația după încheierea turneului final al echipelor satelit din Liga I, turneu ce a fost găzduit de clubul prahovean în Sala Olimpia. Oficialul a vorbit despre parcursul echipei secunde a campioanei și consideră că acest turneu a fost o bună oportunitate pentru jucători de a-și testa nivelul. Ionuț Georgescu s-a declarat puțin nemulțumit de faptul că Federația, nu a acordat cupe, medalii sau premii speciale pentru jucători care au participat la acest turneul final al echipelor satelit:

„A fost un turneu reușit și disputat. Din păcate, noi nu am reuşit să jucăm concentraţi in prima zi și am pierdut la limită cu CS U Cluj 2, neavându-l pe Vlad Negoițescu. Oricum, meciul pe care l-am aşteptat a fost cel cu Mobitelco. Suntem nostalgici după meciurile cu ei jucate în luna mai și vreau să mulţumesc sincer conducerii de la Cluj pentru faptul că a trimis la Ploieşti cei 3 romani de naţională. Pentru toţi jucătorii care au participat la acest turneu și in special pentru ai mei a fost o mare oportunitate de a se testa în fața unor adversari mai bine cotaţi, mai experimentaţi, mai bine plătiţi. Din sezonul viitor jucătorilor romani li se va oferi o şansă mare, iar tinerii trebuie să profite de ea! Meciul acesta împotriva lui Mobitelco 2 a fost un test pe care jucătorii mei l-au trecut și care sunt sigur că le va da încredere pentru viitor. Am jucat de la egal la egal cu ei, în condiţiile în care și ei s-au întrebuinţat serios iar Mandache a prins o zi excelentă de afară, aşa cum s-a întâmplat si in sezonul regulat de Liga Naţională. Glumind puțin, păcat pentru el că joacă atât de rar în Olimpia. Oricum, dacă l-am mai fi avut măcar pe Stefan Neagu, o schimbare buna pentru juniorul U20, cred că am fi câştigat partida. Din păcate, modificările la nivel de competiţie (format, reguli) ne-au prins nepregătiţi in acest an, după 3 sezoane în care am fost foarte, foarte competitivi: nu am avut un lot numeros mai ales la nivel de U20, nu am avut timp să ne pregătim separat cu această echipă din cauza programului lotului de seniori, iar Dumitrescu si Biasutti sunt doi jucători ploieşteni foarte buni dar care au fost forţaţi de împrejurări și promisiunile nerespectare ale unora să-şi caute un loc stabil de muncă și să renunţe la viaţa de sportiv profesionist. Îmi doresc mult ca ei să revină în circuit anul viitor!

Am regretul că Federaţia nu a acordat mai mult interes acestui turneu final si vorbesc aici de nişte medalii, cupe, trofeu MVP, best 5... Fiecare echipă a primit câte o diplomă! Credeţi-mă că investiţiile în acest sezon de Liga I au fost mult mai mari decât discountul de 20 la suta din taxele de anul viitor! Au fost multi juniori la acest turneu, multi sportivi pentru care acest final 4 al sateliţilor a însemnat ceva. Ar fi fost frumos ca ei sa plece acasă cu o amintire. Atunci când ceri mult de la echipe și copii trebuie să și dai ceva în schimb. Poate anul viitor, nu?”

În încheiere, Ionuț Georgescu a vorbit și despre finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, în care campioana în exercițiu, CSU Asesoft Ploiești va întâlni pe BC Mureș:

„Acum ne pregătim pentru Mureş. Va fi o serie nemaipomenită sunt sigur! Trebuie să profităm de avantajul terenului propriu! Să ţinem cont că din 6 victorii în play off, adversarii au obţinut 4 în deplasare. Pentru Ploieşti și pentru Dado vrem titlul 11! Îi aşteptam pe suporteri la sală! După 12 ani în care CSU Asesoft a oferit atât de multe bucurii și satisfacţii acestui oraş, a venit vremea ca Ploieştiul să dea ceva înapoi! Iubire, recunoştinţă, susţinere, încredere! Să ne bucurăm de asemenea momente împreună, cât timp le mai avem!”

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    lipsuri
    Or fi fiind si aceste regrete. Eu ce regret pentru voi, este faptul ca dupa mai mult de 10 ani de purtatori de titlu de campioni la seniori, nu ati reusit sa popularizati cum trebuie acest sport in orasul vostru. In sensul ca nu ati reusit sa creati baze de selectie la nivel de masa pentru juniori ca si in alte orase care au avut mai putine rezultate ca voi, si nu ati adus spectatori in sala. Ceva in marketingul vostru destinat promovarii baschetului in domeniile indicate lipseste sau mai rau, nu intereseaza.

    cu 8 ani în urmă (16.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!